Létezik ilyen? Mit jelenthetett az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy történt velem valami (ez homályos hogy mi) és egy hideg,borús helyen (olyan volt mint egy nagy ország) az ég fekete volt de sok csillag ragyogott fenn.
Valaki fekete ruhában valaki fehér ruhában volt.Sok állat és ember is volt ott.Mindenki szomorú volt és fáradt.A macskák verekedtek.Én elkezdtem keresni az eddig elhunyt cicáimat...Találtam egy utat melynek két elágazása volt.Az egyik a Menny másik a Pokol.Volt ott sok gonosz ember akik üldöztek de már nem tudom miért.Én megijedtem.Tudtam hogy meghaltam.Nagyon féltem.Elkezdtem imádkozni egyszer csak felemelkedtem és a másik álomképem meg már az hogy egy kórházi ágyon fekszem.És élek!
2015. jún. 25. 01:16
1/3 anonim válasza:
Ha nem gondoltál volna Istenre, ki tudja most hol lennél :'(
2/3 anonim válasza:
Fhuuu haver jol szetcsaphatad magad aznap este mikor ezt almodtad...
3/3 anonim válasza:
Az élet az önző, hízelgő, érzéketlen emberek harca (=harcoló macskák), amelyben még te sem találod az utadat, csak látod, hogy van rossz, meg van jó irány. Az eltűnt, jó értékeket keresed (=a te halott cicáidat). Jó és rossz emberekre választod szét a társadalmat, pedig senki sem lehet csak jó, vagy csak rossz. Azt hiszed, hogy csak a jók vagy csak a rosszak közé lehet tartozni. És magadban is kételkedsz, hogy te vajon a mennybe vagy a pokolba kerülsz? Miért imádkoztál? A félelem miatt (hogy a pokolba kerülsz), vagy a hited miatt (az álmodban)? Ha a félelem miatt, akkor azt gondolod, hogy majd az imádkozás megment a pokoltól. Ha a hited miatt, akkor azért, mert úgy gondolod, hogy te jó ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!