Megijesztett az álmom, nem tudom mit gondoljak?
Akkor ha szereted a drámákat javaslom, hogy nézd meg az If I Stay című drámát.
Amúgy feladhatsz mindent a párodért és lehet boldog életetek. Hogy szegény vagy gazdag lesz, az sok mindentől függ. Viszont elhagyhatod a diplomáért. De van aki diplomával sem viszi többre, vagy sokkal többre.
A párod szerelme nem az álamodtól függ. Valószínűleg könnyeb volna a döntésed, ha megcsalnának vagy nem szeretnének.
Ellég furcsa a párod föleg velled.
Irásodbol kimélve ő egy:
Lusta,irigy, tiszteletlen.
De valamiből meg kell élnie ha nem 16órázig.
De mi az?
Ez a jó kérdés. Az anyjával múltkor úgy beszélt mintha a seggéből rángatta volna ki. Rászóltam,hogy ezt a lekezelő beszédet fejezze be,mert ők is és én is egyszer megfogjuk unni,akkor majd rájön. Erre hogy én ne beszéljek meg kivagyok én. Aztán Elment aludni. Mikor felkelt akkor meg:mire felkelek csinálsz egy kávét?!
Komolyan úgy érzem nem szeret,elhanyagol. Azt hiszi,hogy csak megszerzett és már a tulajdona vagyok. Hiába szeretem nagyon,de érzem,hogy megbánt mindig. Akkor meg azt mondja: Nem kell a műsírás.
Az elején nem ilyen volt.:/
Anyjával nem szabad igy beszélni.
Veled se.
Ha egyszer megunjátok akkor kicsit ot hagyjátok.
Utána kéri gyertek vissza neki mert hiányoztok stb.
De egy kérdés lesz akkor.
Megváltozot vagy megjátsza magát.
Nem értékel téged kérdező.
Valaki csak elunja majd öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!