Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Zombik robotok meg ilyenek vannak benne.

Figyelt kérdés
Álmomban azt álmodtam, hogy kilakoltattak mindenkit, mert... szóval már nem tudom miért, így aztán a házakat lebontották robotokkal. A robotokat egy Kristóf nevű kőműves irányította, aztán volt valami gebasz és a robotok az emberek ellen fordultak. Lebontották a házakat, városokat, így az emberek az erőbe menekültek, mert féltek nagyon. Később aztán ott az erőben barlangokban éltünk állatokra vadásztunk meg zebrára. Egy napon a 8 éves Pistikét megharapta egy veszett kutya, nem volt mit tenni el kellett temetni Pistikét, de amikor a sírját oldalt meg Pistike feküdt felugrott és megharapta a sírásó bácsit. A bácsi szédelegni kezdett és morogni, majd megharapta a többi ember. Fogalmam sincs hogyan, de néhány perc múlva a barlang-lakosság feléből zombi lett, a másik feléből pedig üldözött. Futottunk ide oda, de a zombik össze vissza haraptak minket, később már mind zombik voltunk és egymást ettük.
2015. júl. 14. 10:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem erő, hanem érdőbe. :P
2015. júl. 14. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Szarik a billentyűzet: erdőbe*
2015. júl. 14. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen izgalmas. :"D

Nézd, az igazság az, hogy nem lehet minden álomban értelmet keresni vagy éppen meglátni. Példának okáért elmesélem az én egyik álmomat: Egy horgászbotot egy lelkibeteg békának adtak, miközben meggyôzôdésem volt, hogy a mogorva békának kellett volna odaadni ezügyben pedig felszólaltam.

Ugyehogy semmi értelme? :'D Kétlem, hogy lenne benne bármiféle rejtett üzenet, csakúgy, mint a tiédben.

Én személyszerint akkor álmodok ilyeneket, mikor sokat iszok vagy éppen eszek. Mindegy, a lényeg, hogy nemhiszem, hogy rendelkezne különösebb, mély jelentéssel, de azis lehet, hogy megálmodtad az elkövetkezendô zombiapokalipszist.

2015. júl. 14. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Értem, de én sokszor álmodok ilyen hülyeségeket. Ez véletlen menne? :D
2015. júl. 14. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Értelme nincs ugyan de remek horror komédia lenne belőle :D
2015. júl. 14. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok esetben nem szükséges értelmet keresni az álmokban, főleg ha azok értelmetlennek tűnnek. Ugye alvás közben nem minden esetben (legtöbbször nem) tartózkodsz a testedben és ilyenkor bizonyos szellemi feladatok elé állítanak, így szellemi fejlődéseken mész keresztül még alvás közben is, ami majd a mindennapjaid leküzdéseiben segíthet. Az ilyesfajta álmokkal feltehetően a pánikhelyzetekre és a stresszhelyzetekre készítenek fel, hogy azokat tapasztaltabb (tudatalatti tapasztalat persze) módon tudd áthidalni.
2015. júl. 14. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Összedőlő ház: terhedre van az önállóságod, visszavágysz a gyermekkorba.

Robot

- Mások alábecsülése. Gyermekálomban: társasághiány; tiltott barátkozás.

Erdő

- Becsapnak, de nem veszed észre, azt hiszed, hogy kiváló emberismerő vagy, pedig gyakran tévedsz.

Menekülni: kínzó, visszatérő gondolatok, rossz emlék.

Barlang

Menekülés a kötelezettségek alól. Barlangba félve bemenni: kíváncsiság bátortalansággal keverve.

Vadászni

Kontárkodás; olyasmire vállalkozol, olyan dologba szólsz bele, amihez nem értesz.

Ha te vadászol: fortélyos viselkedés, a kerülőutak előnyben részesítése, ott is, ahol erre semmi szükség.

Zebra (állat)

Bizonytalanság, ellentétek. Több egymásnak ellentmondó gondolat jár a fejedben.

Kutyaharapás: ha mást harap meg szemed láttára egy kutya bosszút forralsz.

Temetni

- Mindig érzelmi változás; valamit eltemetsz magadban.

Házastárs, partner (vagy Pistike) temetését megálmodni: legyél kicsit kedvesebb, türelmesebb vele, és akkor kevesebb okod lesz a haragra.

Sír

-elcsendesülés. Sírgödör: ravaszgondolatok. Sírhant: megfakult szerelem.

Ismerős sírnál lenni: kis lelkiismeretfurdalás. Olyannak a sírját látni, aki még él: ellenséges érzelmeid jele.

Ugrándozó embereket, gyerekeket látni: társaságvágy.

Harapás

- Bosszúvágy.

Sírásó

- Káröröm; gonoszkodás.

Vámpír/zombi

Valaki rossz irányba próbál befolyásolni, a hatása alá akar keríteni, hogy utána kihasználjon.

Ha valamelyik szeretted válik vámpírrá/zombivá: túlzott áldozatot hozol érte, lehet hogy bűntudatból vagy a túlzott megfelelési kényszered miatt. Nem pihensz és nem nézed a saját érdekeidet, csak hogy annak a másiknak jó legyen, de ez saját magad megcsalása. Ne csinálj magadból mártírt!

Üldözés

- Ha téged üldöznek: visszafogottság; sok elhallgatott megjegyzés.

Üdv,

Rasztás Dzsimi

2015. júl. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!