Uszkormos kérdése:
Mit jelent ha egy olyan lánnyal álmodok akin még nem nagyon tettem túl magam?
Figyelt kérdés
Röviden a lánnyal a kapcsolatom annyi, hogy én szerelmes voltam/vagyok belé de megpróbálok túllépni rajta. Mostanában pedig minden éjszaka vele /róla álmodok ez mit jelenthet és hogyan tudom ezt kiküszöbölni ?2015. júl. 14. 06:34
2/4 anonim válasza:
Azt, hogy foglalkoztat, hogy még nem tetted túl magad rajta.
Ha sikerül feldolgozni és magad mögött hagyni, akkor valószínűleg már nem, vagy kevesebbszer álmodsz majd vele. Csodamódszer nincs. A rendszeres, nyugodt, elégséges alvás is segít.
4/4 anonim válasza:
Ez természetes dolog. Én is két és fél évig álmodtam a volt szerelmemmel, mire végre túl tudtam tenni magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!