Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az hogy már többszö...

Mit jelent az hogy már többször álmodok fekete hajú lánnyal/nővel?

Figyelt kérdés

Héten először azt álmodtam hogy anyum haját feketére festette ezt még meg is magyarázható valamilyen szinten mivel szőke és régen fekete haja volt és mindig mondjuk neki ha valami nem sikerül neki hogy szőke... nem is foglalkoztam vele, de ma megint fekete hajú lánnyal álmodtam anyum tesvérének volt valami ismerőse fiatal lány volt, kb velem egyidős lehetett és nagyon nagyon tetszett arcára sem emlékszem de érzem hogy nagyon tetszett, mikor felkeltem az ágyban félig aludtam még de már fent voltam megakartam kérdezni anyum tesoját kivolt a lány utána jutott eszembe hogy álmodtam és szerintem nem létezik.

Jelenthetnek ezek valamit?

2014. ápr. 27. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerelmes beléd egy fekete cigány lány és wodo babát csinált rólad és azzal szeretkezik.
2014. ápr. 27. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy megfog dugni téged egy fekete hajú lány egy felcsatolhatóssal
2014. ápr. 28. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti,hogy a fekete hajú lányokra buksz.
2014. ápr. 28. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

a két fekete hajnak semmi köze egymáshoz szerintem.

álmunkban csak olyan arcok jelennek meg, akiket már láttunk a valóságban. kutakodj az emlékeidben, hogy ki ő, hol találkozhattatok.

2014. ápr. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!