Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sokszor álmodok ugyan azzal a...

Sokszor álmodok ugyan azzal a lánnyal?

Figyelt kérdés

Még sose láttam.nem tudom,hogy létezik e egyáltalán.

Egy tök szép barna hajú lány.Az álmomban tök jól kijövünk egymással és igazából mi együtt vagyunk.A helyszín itt van a házunktól pár utcányira.Már párszor elmentem oda,de nincs ott semmi.Nincsenek házak meg utcák ahogy az álmomban.Csak egy nagy bányató.Mikkor elmegyek oda olyankor 1 óra kb 1 másodpercnek tűnik. Leülök nézelődök és észre se veszem,hogy eltelt 2-3 óra.Ott jól érzem magam.Ez mi lehet?

2013. máj. 3. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam már olyan lánnyal, akit még soha életemben nem láttam. Ráadásul olyan helyen, ahol még nem jártam és még nem is láttam, addig sehol, se neten, se tv-ben.

Nem tudom mit jelent. Ha jelent egyáltalán valamit.

2013. máj. 3. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak különleges, néha ijesztô megmagyarázhatatlan dolgok amikre vagy fény derül, vagy nem. Sajnos általában már túl késô lesz mire rájövünk hogy pontosan mi is ez a különleges, csodálatos megmagyarázhatatlan érzés, ami átjárja az egész lelkünket és testünket egyaránt.
2013. máj. 3. 01:23
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Állandóan lepontoztok,de nem bírom mi ez a hülyeség? :D Rendben ezt álmodod, álmodod- tehát nem kell elmenni a helyszínre mert nem vár ott majd semmi,MERT álmodtad. A visszatérő álmoktól nem leszel még látnok nyugalom.
2013. máj. 3. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:

#3: Elôszöris ki és hol pontozott le mikor ezelött még nem írtál. Másodszor, senki (még a kérdezô se) állítja hogy látnok lenne.

Inkább a "válaszod" a h.lyeség.

2013. máj. 3. 02:37
 5/8 anonim válasza:
Lehet valami jel, hogy a nők terén kell foglalkoznod vmivel.
2013. máj. 3. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Természetes dolog, hogy egy férfi szeretne magának egy társat. Egy ilyen álom hatására nyitottabb szemmel járhatsz, ha érzed, hogy szükséged van valakire és fel is készültél rá, akkor magabiztosabb leszel és könnyebben meg is találod azt. Ha jól érzed magad a tónál, akkor járj ki, talán van más is, aki szívesen ücsörög ott ;)

De vonatkoztass el az álmodtól, ne azt a lányt keresd és ne ott. Az álom csak egy érzés, egy gondolat, aminek van ok-okozati összefüggése a jelennel, de az álom nem valóság.

2013. máj. 3. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Én is pont róla szokam álmodni, úgyhogy jobb lesz, ha leszállsz róla! ☻
2013. máj. 3. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Szimplán vágysz egy kapcsolatra, semmi más, nem kell túlbonyolítani.
2013. máj. 3. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!