Sokszor álmodok ugyan azzal a lánnyal?
Még sose láttam.nem tudom,hogy létezik e egyáltalán.
Egy tök szép barna hajú lány.Az álmomban tök jól kijövünk egymással és igazából mi együtt vagyunk.A helyszín itt van a házunktól pár utcányira.Már párszor elmentem oda,de nincs ott semmi.Nincsenek házak meg utcák ahogy az álmomban.Csak egy nagy bányató.Mikkor elmegyek oda olyankor 1 óra kb 1 másodpercnek tűnik. Leülök nézelődök és észre se veszem,hogy eltelt 2-3 óra.Ott jól érzem magam.Ez mi lehet?
Én is álmodtam már olyan lánnyal, akit még soha életemben nem láttam. Ráadásul olyan helyen, ahol még nem jártam és még nem is láttam, addig sehol, se neten, se tv-ben.
Nem tudom mit jelent. Ha jelent egyáltalán valamit.
#3: Elôszöris ki és hol pontozott le mikor ezelött még nem írtál. Másodszor, senki (még a kérdezô se) állítja hogy látnok lenne.
Inkább a "válaszod" a h.lyeség.
Természetes dolog, hogy egy férfi szeretne magának egy társat. Egy ilyen álom hatására nyitottabb szemmel járhatsz, ha érzed, hogy szükséged van valakire és fel is készültél rá, akkor magabiztosabb leszel és könnyebben meg is találod azt. Ha jól érzed magad a tónál, akkor járj ki, talán van más is, aki szívesen ücsörög ott ;)
De vonatkoztass el az álmodtól, ne azt a lányt keresd és ne ott. Az álom csak egy érzés, egy gondolat, aminek van ok-okozati összefüggése a jelennel, de az álom nem valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!