Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom sokszor ugyan...

Miért álmodom sokszor ugyan azt? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már nem is egyszer azt álmodom hogy egy hegy tetején állok, és leesek, és zuhanok lefelé és amire leérnék a földig , akkorra egy olyan mozdulatra ébredek : a csukláshoz hasonló de még se olyan, az egész testem "csuklik , rángatózik".És volt olyan is amikor nehezem kapok levegöt. Ja és nem vagyok beteg makk egészséges vagyok:)

Egyszer pedig azt álmodtam h valami buli van itt nálunk, és jönnek valami betörő féleségek, és lelönek mindenkit a szüleim is:( , és én elbujtam a fürdöszobába és amikor engem is leakartak löni akkor pont felébredek.

2010. máj. 24. 18:08
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és ezt is elfeljtettem megkérdezni hogy szerintetek ez mi lehetett?

ez nem most volt, kb olyan 8-10 éve.

A szüleim külön váltak, és átmentem apámhoz aludni , és a nagyszobába aludtam ,egyszer olyan este 11-12 óra felé, felédredtem és nem birtam aludni, kinéztem a másik szobába (nagy boltivvel van elválasztva az a szoba)és 4 vagy 6 db arnyékot (emberformájut) láttam, amint egy középen fekvö "másik emberféleséget" emeltek fel mind a 4 en vagy 6 an, és amikor felértek a plafonig, egyszercsak egy elmosódott "köd" formájában eltüntek.Szerintetek ez mi lehetett? Vagy csak beképzelhettem?

2010. máj. 24. 18:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Rossz témakörbe tettem fel ezt a kérdést:S:S hogyan lehet át tenni másikba?
2010. máj. 24. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:

egy szkeptikus véleménye:

[az enyém :)]

énis estem már le/el álmomban és tom milyen érzésről beszélsz (amikor földet érsz) bár én inkább úgy fogalmaztam meg h.: olyan érzés, mintha a mellkasom minden pontját egyszerre gyengén megütnék. szerintem

de ez nem jelent semmit

énis már jártam így, gyakran esek el/le az álmaimban, de nem hiszem hogy jelentene vmit is

(bár egyszer azt álmodtam, h. leestem egy emeletes házról, de amikor leértem nem éreztem azt az érzést, hanem az ágyam mellett ébredtem)

és már olyan is volt velem h. többször megálmodtam ugyanazt, de hogy ez hogy van, azt már én se értem

a másik kérdésedre a válasz:

csak egy álom, sz@rd le! :)

a harmadik kérdésedre a válaszom:

sztem amikor nem tudtál aludni, egy időre elaludtál, és akk láttad azokat a figurákat, és amikor elhalványultak akk ébredtél fel

2010. máj. 28. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem , mert aznap amikor láttam azokat a "figurákat' az nap este nem is aludtam egy percet sem, fent voltam egész este nem birtam aludni, :S

:)

Köszi a választ:D

2010. máj. 29. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:

csak azt hiszed h. nem aludtál... :)

(első voltam)

2010. máj. 29. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:

komolyan nem aludtam:D

10000000000000%:D

még direkt kimentem a másik szobába megnézni hogy a többiek alszanak-e:)Még azt is meg néztem hogy mennyi volt az idö akkor :)

2010. máj. 29. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:

engem ilyenekről nem tudsz meggyőzni, mert totálisan szkeptikus vok

sok hülye álommal kapcsolatos tapasztalatom van, mégis sikerült megőriznem a józan eszemet

egyszer uncsitesóm megálmodta mit reggelizek, én meg egyszer ébren álmodtam, és igen, velem is volt olyan, h. biztos voltam benne, h. nem álmodok, de később rá kellett döbbennem, h. igen

de erről inkább ne nyissunk vitát mer tom, h. nem vezet sehova ^^.

nyilván tod ki vagyok,

ha nem tudnád: az első :)

2010. máj. 29. 23:03
 8/8 A kérdező kommentje:

oké, kössz a választ.

:D

2010. máj. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!