Álmomban náci vagyok! Valaki meg tudja ezt fejteni?
Figyelt kérdés
Kérem, csak az olvassa el aki komolyan tudja ezt venni!!!
Nagyon sokszor álmodom azt, hogy náci vagyok. Beszélek Hitlerrel, a vezetőkkel stb. Most azonban még furcsábbat álmodtam: Hitler így szólt hozzám: Építsd újra a birodalmat! Csak te tudod véghezvinni, cselekedj minél előbb... Én: (érzéstelenül)Nem! Nem lehet még nincs itt az idő! Itt félbeszakadt az álom mert felriadtam. Mikor visszaaludtam, azt álmodtam, hogy én és a nácik a parlament előtt állunk és én azt mondom, hogy "Most!" Erre a parlamentből kiszaladt az összes politikus és mi a Dunába lőttük őket. Ez mind így történt! Egyébként tényleg érdekel a 2. világh. (A náci eszmét sem vetem meg, hisz voltak jó oldalai is.
2015. júl. 14. 13:14
11/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan keress fel ezzel kapcsolatban egy orvost ő többet tudna mondani erről!! Erre nem az a válasz hogy "szereted a történelmet" ... Valami a fejedben nincs jól összerakva.. Vagy még azt tudom javasolni hogy kérdezd meg a szüleidet hogy kiskorodban a fejedre ejtettek-e ... És megtudod a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!