Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban náci vagyok! Valaki...

Álmomban náci vagyok! Valaki meg tudja ezt fejteni?

Figyelt kérdés

Kérem, csak az olvassa el aki komolyan tudja ezt venni!!!

Nagyon sokszor álmodom azt, hogy náci vagyok. Beszélek Hitlerrel, a vezetőkkel stb. Most azonban még furcsábbat álmodtam: Hitler így szólt hozzám: Építsd újra a birodalmat! Csak te tudod véghezvinni, cselekedj minél előbb... Én: (érzéstelenül)Nem! Nem lehet még nincs itt az idő! Itt félbeszakadt az álom mert felriadtam. Mikor visszaaludtam, azt álmodtam, hogy én és a nácik a parlament előtt állunk és én azt mondom, hogy "Most!" Erre a parlamentből kiszaladt az összes politikus és mi a Dunába lőttük őket. Ez mind így történt! Egyébként tényleg érdekel a 2. világh. (A náci eszmét sem vetem meg, hisz voltak jó oldalai is.

2015. júl. 14. 13:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Szerintem nagyon gyorsan keress fel ezzel kapcsolatban egy orvost ő többet tudna mondani erről!! Erre nem az a válasz hogy "szereted a történelmet" ... Valami a fejedben nincs jól összerakva.. Vagy még azt tudom javasolni hogy kérdezd meg a szüleidet hogy kiskorodban a fejedre ejtettek-e ... És megtudod a választ!
2015. júl. 24. 21:40
 12/12 anonim válasza:
59%
A macskám is így kezdte...
2015. júl. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!