Magammal beszéltem álmomban?
Figyelt kérdés
Álmomban volt egy pillanat amikor egy hang mintha belőlem jött volna,és beszéltem vele.Tudom milyen érzés mással beszélgetni álmomban de ez teljesen más volt,éreztem hogy benne volt a fejemben,vagy nem is tudom,érdekes érzés volt.Utasításokat adott nekem,de nem emlékszem, hogy miket.Még egy momentumra emlékszem még,amikor mondta nekem hogy én különleges vagyok.(bár én inkább ezt azzal magyaráznám,hogy pont aznap gondolkoztam el azon,hogy mi az ami bennem különleges,vagy milyen jó lenne valami egyedi erő:D..stb)2015. júl. 6. 20:59
1/7 Fish1 válasza:
Lehet, hogy a felsőbb éned üzenete volt.
2/7 anonim válasza:
Az álmodban bármi megtörténhet. Lehet, hogy mostanában láttál, vagy olvastál valami ilyesmit.
3/7 Duenna válasza:
Elképzelhető, hogy amit álmodban beszéltél, azt félig hangosan mondtad ki. Történik ilyen időnként.
4/7 anonim válasza:
Ez érdekes dolog. Tényleg lehetséges, hogy belső énedet hallottad, sőt ez a legvalószínűbb. Azonban lehetséges az is, hogy valami megkísértett vagy éppen védelmezni akar. Egyébként érdekes egybeesés, hogy valamelyik nap én is hasonlót álmodtam és nekem is azt mondta ez a hang, hogy különleges vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Még nem hallottam a felsőbb énről,de érdekes téma:D
2015. júl. 7. 12:30
6/7 anonim válasza:
Hang
- Oktalan gyanú, féltékenység. Ismeretlen forrásból jövő, messziről hallatszó hang: elfogadhatatlan magyarázat. Hang, amit egészen közelről hallasz, feloldhatatlannak tűnő ellentmondás; idegennek érzett gondolatok.
Beszéd: Régi magyarázat: Figyelmeztetés! Ne hagyd magad semmire rábeszélni!
Beszélgetés: Magad sem tudod, hogy mi nyomja a lelked.
Utasítás ha kapod: fogadd meg, a saját jobbik éned szava.
Üdv,
Rasztás Dzsimi
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy a tudatalatid szolt hozzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!