Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit beszéltem álmomban?

Mit beszéltem álmomban?

Figyelt kérdés
többször is beszéltem álmomban, de most nem mondja el senki, hogy mit... mi van ha valami titkot? honnan tudom, hogy mit beszéltem???
2014. jan. 26. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínúleg nagyon ki lehetsz készülve.
2014. jan. 26. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert nem tudom, hogy miket mondtam el álmomban....
2014. jan. 26. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még úgy csináltok mint ha ez a oldal álom napló lenne szánalmas
2014. jan. 26. 09:40
 4/7 Passiflora ***** válasza:

Ha Te nem emlékszel, aki pedig hallotta, az nem mondja el, akkor nyilván nem fogod megtudni.

Amúgy még az sem biztos, hogy érthető volt, amit beszéltél álmodban.

Én nem tulajdonítanék nagy jelentőséget az egésznek.

2014. jan. 26. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki álmában beszél, akkor általában értelmetlen mondatokat mond, csak az álmodónak tűnik úgy hogy értelmes. Vannak olyanon is, akik nem mondatokat, hanem 1-2 szót mondanak, azok viszont értelmesek. De titkokat biztos nem fecsegsz ki, mint ahogy hipnózis állapotában sem lehet olyanra rávenni senkit, amit éber állapotban nem tenne meg.
2014. jan. 26. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsónak nincs igaza. Haverom mindig beszél álmában és minidig értelmes mondatokat mond. Egyébként patronnak igaza van. Így nem fogod megtudni.
2014. jan. 27. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi nem patronnak hanem Passiflora-nak
2014. jan. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!