Mit jelenthet ez? Álmomban felültem és ezt mondtam több embernek: -Bocsánat, akkor sajnálom. Bocsánat. Ezt ma mesélték nekem, hogy ilyeneket beszéltem.
Nem biztos de szerintem ez a megoldás
Valami olyat tettél ami végett bocsánatot kellett volna kérned valakitől de ezt nem tetted meg és ezért lelkiismeret furdalásod van!
Szerintem semmit sem jelent:) Én pl. alvajáró, illetve beszélő vagyok. Egyszer megkérdeztem anyukámtól hogy tud-e főzni:D És évekig éjszaka a villanykörte és a berber-majmok közötti kapcsolatról beszéltem amíg kicsi voltam:D halál komoly:D Szerintem ez az álmodással függ össze, ugyanis ilyenkor "kapcsol ki" az agy, vezeti le a feszültséget, ezért sem hiszek az álomjóslásban sem.
Illetve mostanában pl telefonálok alvás közben: ha mélyen alszom, és megszólal a telefon felveszem, és percekig teljesen értelmesen elbeszélgetek az adott személlyel. Van amikor a végére elkezdek érthetetlenül hadarni, de ezt is inkább kicsinek csináltam. Ez pedig az agyműködéssel függ össze, nem pedig okkult cuccokkal. Mondom ezt úgy, hogy sok ezoterikus dologgal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!