Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » álmomban meglottek. Mit...

Laszló940729 kérdése:

álmomban meglottek. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
nem éreztem elsőnek a fájdalmat de tudatomban volt hogy meg lőttek, az illető aki le lőtt el szaladt! és sétáltam a krhaz-ba, ismerőseimmel! ja és éreztem a fájdalmat már egy idő után!!!
2015. júl. 13. 18:01
 1/3 anonim válasza:

Engem is többször lepuffantottak álmomban...

Szerintem az lehet mögötte, hogy félsz, stresszelsz, hogy a valóságban valaki ártani akar neked (nem feltétlenül fizikálisan), vagy valaki tényleg árt neked sorozatosan.

2015. júl. 13. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Stressz, félelem, vagy sokat játszottál video játékot esetleg valami film miatt.
2015. júl. 14. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Bántott meg valaki már úgy, hogy mikor megtörtént, fel se vetted, és utólag kezdett el fájni az, amit mondott, kkezdtél el haragudni rá? Szerintem ez lehet a magyarázat. Az, hogy lassan mész kórházba, meg hogy az ismerőseiddel mész azt jelenti, hogy inkább velük tárgyalod meg a dolgot, és nem akaraod igazán, hogy az, aki megbántott téged, igazán bűnhődjön.
2015. júl. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!