Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban náci vagyok! Valaki...

Álmomban náci vagyok! Valaki meg tudja ezt fejteni?

Figyelt kérdés

Kérem, csak az olvassa el aki komolyan tudja ezt venni!!!

Nagyon sokszor álmodom azt, hogy náci vagyok. Beszélek Hitlerrel, a vezetőkkel stb. Most azonban még furcsábbat álmodtam: Hitler így szólt hozzám: Építsd újra a birodalmat! Csak te tudod véghezvinni, cselekedj minél előbb... Én: (érzéstelenül)Nem! Nem lehet még nincs itt az idő! Itt félbeszakadt az álom mert felriadtam. Mikor visszaaludtam, azt álmodtam, hogy én és a nácik a parlament előtt állunk és én azt mondom, hogy "Most!" Erre a parlamentből kiszaladt az összes politikus és mi a Dunába lőttük őket. Ez mind így történt! Egyébként tényleg érdekel a 2. világh. (A náci eszmét sem vetem meg, hisz voltak jó oldalai is.

2015. júl. 14. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Rád akarok szavazni.
2015. júl. 14. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Ez annyit jelent, hogy szereted a történelmet és sokat agyalsz a múlton. Ismerkedj meg más témákkal, korokkal, háborúkkal, stb. is!

"A náci eszmét sem vetem meg, hisz voltak jó oldalai is."

Minden eszmének vannak jó és rossz oldalai, a kérdés csak az hogy téged hogyan érint. Azért közel sem volt ez úgy hogy aki nem zsidó volt, annak elhozta a mennyek országát a nácizmus.

2015. júl. 14. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy a csillagjegyed biztos Nyilas...
2015. júl. 14. 13:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg nagyon furcsa volt!
2015. júl. 14. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Amennyiben később ébren is ilyen gondolatok lesznek benned jelentkezz, az első leszek aki téged lő a Dunába.
2015. júl. 14. 13:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit foglalkozol a náci időkkel? Mennyire gyakori eleme a gondolataidnak?
2015. júl. 14. 14:37
 7/12 anonim válasza:
100%

Ahogy 2#-es is azt mondta, nyilván azért álmodod ezeket, mert sokat foglalkozol a témával, és egy bizonyos szinten szimpatizálsz az eszmével. Nekem még van egy olyan sejtésem is, hogy van benned valamennyi elfojtott indulat (pl politikusok iránt).

Egyébként nekem is volt már nácis álmom, csak fordított helyzetben. Az volt, hogy engem és a társaimat (egy kislány és egy kisfiú) elfogtak a nácik. Titkos adatok voltak nálunk, amit meg akartak tudni. Sajnos az álom pont véget ért, pedig az a rész jött volna, hogy megkínozzanak minket. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy alakul.

2015. júl. 14. 15:25
 8/12 anonim válasza:
100%

Ahogy 2#-es is azt mondta, nyilván azért álmodod ezeket, mert sokat foglalkozol a témával, és egy bizonyos szinten szimpatizálsz az eszmével. Nekem még van egy olyan sejtésem is, hogy van benned valamennyi elfojtott indulat (pl politikusok iránt).

Egyébként nekem is volt már nácis álmom, csak fordított helyzetben. Az volt, hogy engem és a társaimat (egy kislány és egy kisfiú) elfogtak a nácik. Titkos adatok voltak nálunk, amit meg akartak tudni. Sajnos az álom pont véget ért, pedig az a rész jött volna, hogy megkínozzanak minket. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy alakul.

*Thomasina* (az aláírásom csak nem hiányozhat :D)

2015. júl. 14. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Én most megpróbálok elvonatkoztatni attól, hogy náci. Az, hogy Hitler szól hozzád: "Építsd ójra a birodalmat!" jelzi azt, hogy te magad akarsz változást az életedben.

Belelőni a politikusokat a Dunába: Ahhoz, hogy változtatni tudj, meg kell szabadulnod régi dolgoktól, szokásoktól, amik a változást hátráltatják.

És igen: cselekedni kell: ismerkedni, tanulni (nem feltétlenül a könyv bújását értem alatta), iasmerkedni.

2015. júl. 16. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
...és igyekezni megérteni más embereket. (Előző voltam)
2015. júl. 16. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!