Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Na, ezt miért álmodhattam?

Na, ezt miért álmodhattam?

Figyelt kérdés

Volt egy vár drótkerítéssel körülvéve. A várbirtokon egy mező terült el,ahol bárányok legelésztek.Iszonyúan féltettem a bárányokat. -nem tudom,mennyire lényeges,de az idő borongós volt,szemerkélt az eső,teljesen szürke volt a táj-

A várban fürkésztem a legelőt,amikor meghallottam a farkasok vonyítását. Mintha erre vártam volna. Szaladtam le a várból a bárányokhoz,de egyszerűen nem tudtam kijutni onnan. Mindig elágazásokhoz kerültem,a folyósoknak soha se ért vége vagy a lépcsőkön nem tudtam időben leérni. Hallottam a bárányok jajveszékelő bégetését és igyekeztem leérni,futottam ,rohantam,de már tudtam ,hogy úgy is késő lenne. Teljesen kimerültem és összerogytam a földön,majd fel is riadtam.

Elég különösnek tartom,hogy ilyen részletesen emlékszem erre az álmomra,pedig általában nem szoktam. A lényeg,hogy ez most eléggé nagy hatással van rám,de nem tudom,miből fakad,hogy ezt álmodtam. Valaki tudna segíteni?

2015. máj. 23. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy támadják a hiteted és ez zavar.
2015. máj. 23. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké...Köszi.
2015. máj. 23. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:

A bárányok hallgatnak.:D

Vannak olyan emberek akiket megakarsz menteni? és nagyon félted őket?

2015. máj. 23. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Vannak,akiket féltek és nem akarom,hogy bajuk essen. Ezúton persze,hogy megmenteném őket,ha bajba kerülnének. De nem értem,hogy mitől kellene féltenem őket.
2015. máj. 23. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Tőlem
2015. máj. 23. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Okay,ötöske. Vadászom rád,hogy elkerüljem a bajt! Jól vigyázz!
2015. máj. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!