Na, ezt miért álmodhattam?
Volt egy vár drótkerítéssel körülvéve. A várbirtokon egy mező terült el,ahol bárányok legelésztek.Iszonyúan féltettem a bárányokat. -nem tudom,mennyire lényeges,de az idő borongós volt,szemerkélt az eső,teljesen szürke volt a táj-
A várban fürkésztem a legelőt,amikor meghallottam a farkasok vonyítását. Mintha erre vártam volna. Szaladtam le a várból a bárányokhoz,de egyszerűen nem tudtam kijutni onnan. Mindig elágazásokhoz kerültem,a folyósoknak soha se ért vége vagy a lépcsőkön nem tudtam időben leérni. Hallottam a bárányok jajveszékelő bégetését és igyekeztem leérni,futottam ,rohantam,de már tudtam ,hogy úgy is késő lenne. Teljesen kimerültem és összerogytam a földön,majd fel is riadtam.
Elég különösnek tartom,hogy ilyen részletesen emlékszem erre az álmomra,pedig általában nem szoktam. A lényeg,hogy ez most eléggé nagy hatással van rám,de nem tudom,miből fakad,hogy ezt álmodtam. Valaki tudna segíteni?
A bárányok hallgatnak.:D
Vannak olyan emberek akiket megakarsz menteni? és nagyon félted őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!