Miért álmodhattam ilyet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat és eszembe se jutott,hogy valaha is megcsalom,még is tegnap éjszaka azt álmodtam,hogy egy szőke hajú fiúval(akik amúgy nem az eseteim és még soha se láttam ezt a fiút)csókolóztam és bele is kezdtük az aktusba,de még az elején megszólalt egy hang a fejemben: hogy ezt nem szabad! és ott hagytam a srácot.#álmok;megcsalás;szex
2014. máj. 18. 20:52
2/4 anonim válasza:
Eskü sosem szerettem volna halott csecsemőket látni, embereket kínozni, a háborúkat is gyűlölöm. Mégis gyakran álmodok ilyenekkel.
Egy ismerősöm egyszer azt álmodta, hogy emberi koponyákat rágott és nem tudta abbahagyni.
Egy másik azt, hogy a nemzetközi jogot megcsalta az uniós joggal.
Mindannyian felnőtt aránylag „normális” emberek vagyunk. Egyszerűen az álmok ilyenek.
3/4 anonim válasza:
Én azt álmodtam ma, hogy megöltem egy csomó rendőrt, majd kivégeztek. Nem vagyok agresszív féle, ezért is furcsálltam, és egy kicsit meg is ijedtem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy erotikus álmaid vannak!
Elvégre 80 évesen már fárasztó lenne...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!