Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam ezt?

Miért álmodhattam ezt?

Figyelt kérdés

Álmomban terhes voltam. Van már egy lányunk és nem is tervezünk több gyerkőcöt. Álmomban szinte éreztem a mocorgását, abortuszt akartam, de amikor megláttam uh-n a képet, elbizonytalanodtam. Amikor a hasamra néztem, szinte láttam, hogy nyomja ki magát.

A kérdést azért tettem fel, mert most olvastam, hogy jelentheti, hogy tényleg érkezni fog, de betegséget is előre jelezhet az álom. Szerintetek?

2015. máj. 11. 06:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt: álmomban fiú gyermek volt a hasamban.
2015. máj. 11. 06:45
 2/5 anonim válasza:
Miért nem akarsz még egy gyereket?
2015. máj. 11. 07:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Eredetileg 2 gyerkőcöt terveztünk, de amikor megszületett a lányunk, rájöttünk, hogy ő 2 emberes baba, nyugtalan éjszakák, hasfájás, stb... nagyon nehéz volt, plusz ő gyógyszeres kezeléssel sikerült, így mindenképpen jobbnak láttuk, ha nem vállalunk több gyermeket.

Pár hónapja volt róla szó, de abba is maradt, hogy nem, nem szeretnénk.

2015. máj. 11. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A tudat alattid mégis szeretne még 1 fiúgyereket, ezért álmodtad. Ez az álom biztos, hogy nem jelez betegséget előre, itt nem arról van szó.
2015. máj. 11. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) mindig fiúra vágytam, de sokkal jobban örülök, hogy lányom lett, amikor megtudtuk a nemét, azonnal örültem, onnantól már csak a hercegnőm számított. Még mindig az álom hatása alatt vagyok!

Köszönöm szépen, ment a zöld! :)

2015. máj. 11. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!