Nagyon furcsát álmodtam! Valaki tud álmot fejteni, vagy hogy minek a befolyására álmodhattam ezt? Több lent.
Mielőtt részletesebben írnék, szögezzük le:
-nem azért írtam ki, hogy szkeptikusok hülyeségeket írogassanak
-12 éves vagyok
-nem szeretem az 1D-t, csak a barátnőm fanatikus rajongása miatt tudom a tagok nevét :DD
Azt álmodtam, hogy hirtelen megérkezett a házunkba a OneDirection (?), és az egyik tag, Zayn odajött hozzám, leültünk az ágyamba (!!!) és elkezdtünk beszélgetni.Na, azt nem tudom, hogy Zayn hogyan beszélhetett magyarul, de ez mellékes. Több órán keresztül beszélgettünk, összebarátkoztunk, én pedig nem győztem csodálkozni, hogy milyen jófej, és valamiért meg akartam csókolni,nem tudom miért (az álmomban), aztán megkérdezte, tetszik-e valaki. (a valóságban tetszik :) )Elmondtam neki, ki tetszik, erre közölte, hogy összehoz vele, én pedig csak annyit mondtam, elég, ha odaadja a számát. Erre (nem tudom honnan szedte, de) odaadta a srác számát! A sráccal sokat beszélgettünk, aztán egyik reggel arra ébredtem, hogy az asztalomon ott egy szál rózsa.
Ilyen furát még soha nem álmodtam :DD
Minek a befolyására álmodhattam olyanról, amit utálok (1D) az segített, és ha úgy vesszük, hozzásegített a sráchoz?? Vagy lehet, hogy olyasmit jelent, hogy olyantól kapok majd segítséget, akitől nem is várnám?
SZKEPTIKUSOK KÍMÉLJENEK!! :DDD
Az álomban Zayn és a rózsa a jelenlegi dolgok boldog és kellemes végkimenetelét mutatja. :)
A rózsa szerelmet és romantikát, míg az ember a segítő, megértő személyt jelképezi álmodban. De még utal az álom arra is, hogy legközelebb ne szalaszd el a lehetőséget. :)
A 1D egyik tagjáról azért álmodtál, mert a barátnőd rajon értük, így gondolom szokta hallgatni is, mikor a közeledben van, és szokott beszélgetni róluk, ha nála vagy a számítógépén esetleg a banda a háttérképe stb. Így sokat látod és lehet, hogy ezek közül a Zayn volt a legmegfelelőbb személy az elméd szerint, aki álomban megfelelő jelzéseket tud adni neked, és át tudja adni az üzenetét, ami látszólag nem teljesen sikerült. :D De nem baj. :)
Viszont, mivel a te életed, ezért nem biztos, hogy a rózsa azt jelenti, az a rózsa színétől függ. A te életed, mi csak támpontokat tudunk adni, hogy nagyjából mit jelenthet, de ez koránt sem biztos, hogy nálad is ezt jelenti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!