Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam ezeket?

Miért álmodhattam ezeket?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 9 hónapja. Ezelőtt egy évvel volt egy barátom, aki Németországban lakik, viszont Magyarországra minden évben jönnek egy hónapra. Ekkor jöttünk össze. Kb 3 hét volt az egész kapcsolat.

Az álmom pedig az volt, hogy jött velem szemben az utcán és leszólított. Örültem neki, hogy egy év után újra látom. Beszélgettünk, aztán lesmárolt kb 10 percen keresztül. Meglátta a mostani barátom, de megbocsátotta.

Ugyanezen az éjszakán hasonlót álmodtam. A legjobb barátnőm pasija kapott le és tapizott. Eltoltam magamtól, megfogtam a vállát és mint aki megakarja csókolni, közledtem hozzá.. hirtelen megtérdeltem (elég harcias vagyok) és összeesett és elkezdtem vele káromkodni, hogy mégis hogy képzelte.

Azért tartom furcsának, mert az első álomban megtettem, nem tudtam mi a helyes, a másodikban meg tudtam. Ugyanazt tettem, mint a barátnőm pasija és magamat nem hibáztattam, de őt igen..

Miért álmodtam ilyet ugyanazon az éjszakán?

15/L

2014. márc. 21. 05:54
 1/2 anonim válasza:
Nem kellene olyan sokat innod este...
2014. márc. 22. 06:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Soha sem ittam alkoholt.. :D Bulizni sem voltam még
2014. márc. 22. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!