Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam ezt?

Miért álmodhattam ezt?

Figyelt kérdés
Egy éjszaka, egy álmon belül két sráccal is csókolóztam, az egyik a munkatársam, a másik a baráti társaságunk egyik tagja. Hozzátenném, négyéves kapcsolatom van, szeretem a páromat, egyik érintett sem jön be, mégis elég zavartan ébredtem az álmom miatt. Ráadásul a két pasi közül az egyik még jó is volt álmomban...
2013. júl. 8. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Bejössz a két srácnak, amit a tudatalattid érzékel és így üzeni meg neked. Az egyikkel még jól ki is jönnétek. Nincs benne semmi rossz, mert te a párodat szereted, csak most megzavart, hogy észrevettél más lehetőségeket. Ezek csak lehetőségek.
2013. júl. 9. 17:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtattál, azt hittem én vonzódom hozzájuk tudat alatt, ettől ijedtem meg egy kicsit. Egyébként jófejek, aranyosak, de nem tudnék rájuk férfiként nézni :)
2013. júl. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!