Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam mindig ezt...

Miért álmodhattam mindig ezt gyerekkoromban?

Figyelt kérdés

visszatérő álmom volt kiskoromban, azért jutott eszembe, mert egyszer nemrég is ezt ámlodtam, azóta nem(most 16 vagyok) az álom: anyukámmal, és a 3 testvéremmel kirándultunk valahol a mecsekben(tényleg jártunk oda régebben, valós hely), bújócskáztunk, én valahol egy ház mögött bújtam el, a házból sikításokat hallottam, nem láttam vagy halotam se semmit mást, de tudtam, hogy alaki van bent, aki megölt mindenkit. nagyon féltem, mert tudtam, hogy utána engem keres, menekültem, futotta, több helyre elbújtam, és mindig elmenekültem, arról a helyről, mert tudtam, hogy a közelében van.

valami gyerekkori félelemhez lehetett köze? nem tudom mi lehet az, szerintetek mit jelenthet?

2013. júl. 2. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

esetleg mult eletedben tortenhetett hasonlo dolog.

kerdezted szuleid hogy a gyerekkori kirandulaskor tortent valami szokatlan, remes dolog ?

2013. júl. 23. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!