Miért álmodhattam ezt, pont vele?
Azt álmodtam, hogy az iskolai év végén mentünk busszal valahova, de én elaludtam, és arra ébredtem, hogy mikor a busz megáll egy Thaiföldi hotelnél szálltunk le. Volt pár ember, néhány állat a hotel körül, és meg egy köves és földes, poros úton, fásultan és álmosan elindultam a többiek után a bejárat felé. Innen kezdődött az álom furcsa része. Egy lány osztálytársunk is itt volt, de nem mind az osztály része, tanár volt. Irodalom. (Igen, itt is kellet tanulni). Én pedig szintén nem az osztály része voltam, hanem keringtem össze-vissza, arra az órára ültem be, amelyikre akartam. És azt tettem, amit akartam. A csajnak van pasija, de vonzódást éreztünk egymás iránt. Mikor ketten voltunk, mindig volt egy kisebb csók, vagy tapizás. De több nem lehetett, hisz volt pasija, de aztán azt mondta a csaj, hogy csak szexbe is belemenne, csak együtt lehessünk. A pasiját annyira nem szerette, hogy ez szerelem legyen, a szülei vitték bele a kapcsolatba. (Igazából persze nem így van). Ha a barátja nem volt ott, akkor mindig kimentünk, vagy sétálni, vagy a közeli boltba valamiért. (Egyszer itt az álmomban összefutottam anyámmal és ez is meglepett). Érdekessége volt a hotelnek, azon kívül, hogy iskola volt ott, hogy nem lehetett elhagyni. Megpróbáltam ellépni, de azt mondták, ez egyelőre lehetetlen. Talán ezért éreztem úgy a csaj után, de ő utánam miért, hisz volt barátja? Másnap megint egy boltban voltunk, és megkérdeztem, tulajdonképpen mit is akar, bejövök e neki egy kicsit is? Azt felelte igen. De nem hagyhatja el a barátját a szülei miatt.
Miért álmodtam ezt, és miért pont vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!