Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megfejtenétek EZT az ÁLMOT?

Megfejtenétek EZT az ÁLMOT?

Figyelt kérdés

Kiküldtek az erdőbe latrinát ásni hétfőn 11 órakor. Legalább egy óráig ástam, alakítgattam, hogy megfelelő kialakítása legyen. Már majdnem kész voltam, mikor odajött Matolcsy és elkezdte használni, mielőtt kijöttem volna.

Szerintetek mit jelenthet ez az álom? Csak komoly válaszokat várok!

2015. ápr. 22. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 22. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
"Csak komoly válaszokat várok!"- Egy ilyen komolytalan témakörbe olyat ne várj.
2015. ápr. 22. 13:18
 3/8 Sexparaszt ***** válasza:
50%
Azt jelenti hogy Semmit nem tudsz befejezni soha....
2015. ápr. 22. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Azt, hogy Matolcsy belesz@rt a latrinádba, te meg beleestél, mert elfelejtetted rászegelni a deszkát! :D
2015. ápr. 22. 16:06
 5/8 anonim válasza:
100%
Ez biztos az hogy a politikusok olyanok mint a galambok előszor a tenyeredből esznek azzán szatnak a fejedre
2015. ápr. 22. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen annyi, hogy olyan munkád van, amiben rengeteget kell güzülnöd, meg kel felelned a főnökeidnek és/vagy az ügyfeleknek,vendégeknek, vevőknek, stb és csak annyit kapsz érte, hogy éhen ne halj. Hogy az erdőbe küldtek, jelzi azt, hogy sokszor vagy magadra utalva, hogy senki segítségére nem számíthatsz.
2015. ápr. 27. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:

A 11-es szám két férfi kapcsolatát jelenti (nem feltétlenül melegek kapcsolatára gondolok,lehet aap-fiú, fivéri vagy baráti kapcsolatra is). Az, hogy ilyen munkát kell végezned, hogy gyakorlatilagg pottyantós budit kell ásnod, azt jelzi, hogy ennek a másik férfinak a hatására olyan munkába, amit magadtól nem csinálnál, ráadásul, te ennek a másik férfinak bizonyos szempontból meg is akarsz felelni.

Matolcsy gazdasági miniszter, és mivel túl korán kezdte használni, jelzi azt, hogy nincs elég türelmetek a fáradságos, és piszkos munka gyümölcsének beérésére.

2015. jún. 25. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Kibővítésül az előzőkhöz.

Erdő

- Becsapnak, de nem veszed észre, azt hiszed, hogy kiváló emberismerő vagy, pedig gyakran tévedsz.

Latrina, WC

Kissé nárcisztikus személyiséged okozza a legfőbb problémáidat. A romantika és a realitás harcol benned szükség esetén az utóbbi győz.

Üdv,

Rasztás Dzsimi

2015. júl. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!