Megfejtenétek EZT az ÁLMOT?
Kiküldtek az erdőbe latrinát ásni hétfőn 11 órakor. Legalább egy óráig ástam, alakítgattam, hogy megfelelő kialakítása legyen. Már majdnem kész voltam, mikor odajött Matolcsy és elkezdte használni, mielőtt kijöttem volna.
Szerintetek mit jelenthet ez az álom? Csak komoly válaszokat várok!
A 11-es szám két férfi kapcsolatát jelenti (nem feltétlenül melegek kapcsolatára gondolok,lehet aap-fiú, fivéri vagy baráti kapcsolatra is). Az, hogy ilyen munkát kell végezned, hogy gyakorlatilagg pottyantós budit kell ásnod, azt jelzi, hogy ennek a másik férfinak a hatására olyan munkába, amit magadtól nem csinálnál, ráadásul, te ennek a másik férfinak bizonyos szempontból meg is akarsz felelni.
Matolcsy gazdasági miniszter, és mivel túl korán kezdte használni, jelzi azt, hogy nincs elég türelmetek a fáradságos, és piszkos munka gyümölcsének beérésére.
Kibővítésül az előzőkhöz.
Erdő
- Becsapnak, de nem veszed észre, azt hiszed, hogy kiváló emberismerő vagy, pedig gyakran tévedsz.
Latrina, WC
Kissé nárcisztikus személyiséged okozza a legfőbb problémáidat. A romantika és a realitás harcol benned szükség esetén az utóbbi győz.
Üdv,
Rasztás Dzsimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!