Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyet?

Miért álmodok ilyet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy focipálya közepén egy csajjal csókolódzok ölelkezve,és mondogatja hogy nagyon szerelmes belém,nem akar elveszíteni stb..közben ment a játék de minden olyan elmosódott volt a játékosok is,csak őt láttam,na és egyszer csak elenged és azt mondja:sajnálom de nem lehetek a tiéd mert messze lakunk egymástól és barátom is van,és erre felijedtem, szét akartam tépni az ágyamat :D na de itt a KÉRDÉS LÉNYEGE: Ez a csaj akiről álmodtam 50km-re lakik tőlem kb,nem ismerem csak fb ismerősöm,élőben még nem láttam,nem beszélünk és igy nem is gondolok rá sürün,nem nézegetem a képeit állandóan,mégis róla álmodtam,de valójában nagyon jól néz ki meg járnék is vele ha ismerném de van pasija.. Érdekes hogy ez az álom után nem tudom kiverni a fejemből,állandóan a képeit nézem és már gondolkozok hogy rá e írjak.Hogy álmodhattam pont róla? Jelent ez valamit?
2015. ápr. 9. 19:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
2015. ápr. 11. 11:12
 12/13 A kérdező kommentje:
és pl milyen szavakat írjak be?
2015. ápr. 11. 12:41
 13/13 anonim válasza:
hát amiket látsz az álmaidban. Akármit.
2015. ápr. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!