Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyet?

Miért álmodok ilyet?

Figyelt kérdés
Azokon a napokon, mikor nem a párommal alszom, mindig azt álmodom, hogy a szemem előtt csal meg. miért van ez? reggel, mikor felkelek, mindig annyira rossz érzés fog el, és egész nap ezen agyalok.. ez megy napok óta.
2014. máj. 19. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert kisebbségi érzésed van és paranoiás vagy.
2014. máj. 19. 15:34
 2/6 anonim válasza:
Az álmoskönyvek szerint ez azt jelenti, hogy te szeretnéd megcsalni őt, csak nincs hozzá bátorságod, ezért álmodban az egészet a párodra kened.
2014. máj. 19. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:
utolsó,ne hülyíts, sosem gondolkoztam ilyenen. amúgy én az álmoskönyvben azt olvastam, hogy ez lelkiismeret furdalást jelent, ám semmi olyan dolog nincs per pillanat, amiért ezt kellene éreznem. elszoktam neki is mondani az álmomat, és mindig nyugtat, hogy ilyen nem fog előfordulni, ő sosem csalna meg, de az álmomban mindig gyönyörű lányokkal van, és a párom is ultraszexi, ezért mindig megingok, hogy találna nálam ezerszer jobbat..
2014. máj. 19. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy. Próbálj jobban bízni a párodban.
2014. máj. 19. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megcsal és te megérzed álmodban. Valószínűbb, hogy féltékeny vagy és félsz attól, hogy megcsal, gondold át, hogy van-e ennek valami alapja, adott okot-e rá, stb.
2014. máj. 19. 15:52
 6/6 anonim válasza:

Félsz, hogy megcsal, nem bízol benne...

Azért álmodsz ilyet, mert sokat foglalkoztat a dolog. Ne gondolj rá, bízz benne és nem fogsz ilyeneket álmodni

2014. máj. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!