Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mostanában ilyet?

Miért álmodok mostanában ilyet?

Figyelt kérdés
Néhány napja azt álmodom, hogy annyira tolom a saját felső fogaimat az alsókkal, hogy azok kitörnek.

2014. jan. 19. 17:04
 1/5 anonim válasza:
halált jelent, úgyhogy vigyázz a zebránál. vicc nélkül
2014. jan. 19. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Már nem ez az első hogy ezt álmodom egymás után. Mindenképpen vigyázok! Köszönöm a választ.
2014. jan. 19. 20:22
 3/5 powerpocok válasza:
Ha szégyenled a fogaidat, akkor tény. :) Ha mondjuk sárgák vagy nem ápoltak, akkor főleg. :) Az olyan hog meghasz vagy valaki más azok marhaságok..Én számtalanszor álmodtam ilyeneket, mivel nekem is rosszak a fogaim, genetikailag, hiába mosom őket minden nap 5 x. Próbálj többet foglalkozni magaddal. :)
2014. jan. 21. 15:21
 4/5 anonim válasza:
Én is többször álmodtam ilyet és meghalt egy hozzám tartozó vannak igazságok azzal kapcsolatban hogy vannak álmok melyek kihatnak az életedre. Tényleg vigyázz mert bármi rossz történhet!
2014. jan. 21. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
A fogaimnak semmi bajuk. Nincs mit rejtegetnem rajtuk.
2014. jan. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!