Mostanában gyakran álmodok repülésről, mit jelenthet?
Nem közlekedési alkalmatossággal,csak úgy elkezdek csapkodni a kezemmel és felemelkedek,siklok a levegőben:D
Előző este is ilyen álmom volt,lent borongós idő volt,esett az eső,fel akartam szállni a felhő fölé,a napsütésbe,de túl vastag volt a felhő,alig láttam benne valamit megijedtem és visszafordultam
Az ember ősi vágya a repülés. Mindenki könnyedén szárnyalni szeretne, és itt hagyni a földi gondokat. Azok a felhők a földi gondjaid, a félelmeid, amik nem engednek szárnyalni. Ha nem ijedsz meg tőlük, meglátod a napfényt, és a valóságban is sokkal könnyebben adod le a gondjaidat. Sokan azt gondolják, hogy az álom nem jelent semmit, az csak egy mozifilm, vagy egy elfoglaltság éjszakára. Pedig az álom a saját lelked nagyon pontos és hű tükörképe. Ha álmodban nem futamodsz meg, sikerül legyőzni a gondjaidat (pl medve, vadállat, felhő) akkor könnyebb lesz legyőzni a való életben is.
Szóval szállj csak a felhő fölé, nem bánod meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!