Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában mindig arról...

Mostanában mindig arról álmodom, hogy valaki a családomból/ismerőseim közül meghal, miért van ez?

Figyelt kérdés
Először azt álmodtam, hogy a párom halt meg. A sógorom hívott fel késő este és úgy kezdte, hogy "ülj le"..ekkor már tudtam, hogy mit fog mondani és elkezdtem tiltakozni, hogy ne azt mondja, hogy meghalt..de azt mondta, ezután szerencsére felébredtem.Utána a nagynéném párjáról tudtam meg, hogy meghalt. Ezt anyukámtól. Legutoljára pedig a párom egyik barátjának a haláláról értesültem, ezt a páromtól tudtam meg. Miért álmodok mostanában erről? Kezd rossz érzésem lenni. Nem akarom bebeszélni magamnak, de valami oka van, az biztos. A válaszoknál légyszi mellőzétek a "ne nézz annyi horrorfilmet stb" típusú hozzászólásokat! Köszi előre is!
2013. okt. 14. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a nagynéném párjánál és a párom barátjánál ezek álom az álomban álmok voltak. Tehát megtudtam a híreket, majd felébredtem és elmeséltem a páromnak, hogy mit álmodtam, de ez még mindig álom volt. Nem tudom ennek mennyi a jelentősége, de jobbnak láttam leírni.
2013. okt. 14. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen álmoknak általában nem magával a halállal vannak kapcsolatban, hanem a félelemmel, bizonytalansággal, kilátástalansággal. Nem kell nagy dolgokra gondolni, akár csak olyan oka is lehet, hogy mondjuk titkolsz valamit, és egyre jobban belebonyolódsz, egyre nagyobb bajban vagy. Vagy ehhez hasonló okok.
2013. okt. 15. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
A halál jelentheti azt is, hogy valamit le kellene zárnod. Tekintve, hogy a másik két haláleset álom az álomban volt, meglehet, hogy pároddal van valami, amit nem fejeztél be, nem zártál le (pl. egy korábbi vita, ami "hagyjuk" felkiáltással végződött, de még azóta is ott lóg a levegőben, és emészt, de lehet más lezáratlan ügy is). Persze, még az sem kizárt, hogy egy régi, már véget ért párkapcsolatot kell magadban lezárnod, vagy épp ahogy írták, a félelmeid jönnek elő. Mármint leírás alapján álmodban mindig férfiak haltak meg, a háromból kettő biztos párkapcsolatban, a harmadiknál meg lehet, hogy van, ezt nem említetted ugyebár. Szóval meglehet, hogy az egyedülmaradástól való félelem okozza, vagy tényleg egy exedet kell lezárnod, akár csak "magadban", mert még nem sikerült teljesen, és már ideje lenne. A megoldás szerintem abszolúte a párkapcsolatok terén keresendő...
2013. okt. 17. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!