Szerintetek mit jelenthet ez a borzalmas horror az álmaimban? Mostanában egyre többször álmodok ilyet és ennél durvábbat, valaki meg tudná fejteni?
Olyan problémám lenne, hogy mostanában egyre tobbet álmodok egyenesen horror filmbe illő jeleneteket! A legtöbbre nem emlékszem, viszont a maira kifejezetten mivel nemrég keltem és még friss! Egy álmoban kettő helyszín is volt, egyik a volt álltalános iskolám közelében, ott az történt, hogy valamilyen társasággal kinnt ültünk a padoknál de számomra teljesen ismeretlenekkel, az ég is olyan szürkés és nagyon beborult volt, majd hirtelen valami tűz lobbant fel mellettünk. Olyan volt mint egy tábortűz. Szóbajött a woodoo és én nevetve mondtam, hogy hülyeség mire az egyik ember feljebb húzta a sapkát a bal fülemnél és kétségbeesetten mondta, hogy meg vagyok átkozva és én ettől halálra rémültem.
A másodikban hirtelen bekerültünk egy nagyon sok fém, műanyag hulladékkal teli épületbe. Tipikus horror filmes, a lift nem megy, sötét, tele van minden szeméttel, sötét minden én és még 3 "barátom" (mert nem tudom kik voltak). Egyszer csak mikor átmászunk mindenféle tárgyon, kanapén meg fémcsöveken, hogy elmenjünk menedéket keresni. Betértünk egy hosszú folyósóra aminek a végén ágyak voltak és úgy gondoltunk pihenjünk meg. Hirtelen kinntről zajok szűrödtek be, ezért kimentünk és ott volt valami gondnokféle ember aki ordibált velünk mi meg csak hallgattunk.Ekkor mögötte a liftből kisétált egy halott kislány és mi a félelemtől ordítva futottunk vissza a szobába mert másfelé nem lehetett a sok szeméttől. Néma csend majd egyszer bejön a gondnok féle ember és teljesen el van változva a szeme meg a hangja olyan démoni volt. 1 srác neki esett aki meg is halt de arra nem emlékszem, hogyan. Én felkaptam egy vascsövet a végén ilyen lapát szerűséggel és ahogy fejbe vertem levállt az álkapcsa de nem esett le hanem csak ott lógott és emiatt lehett látni az agyát. Fogtam egy nagy ütéssel belevágtam a levállt részhez és szó szerint feltrancsíroztam. És felébredtem.
Egyrészt, annyira azért nem is rossz, fogadd el ezt valakitől, aki nem emlékszik olyan időszakra az életében, amikor ne félemlítették volna a rémek éjszakánként.
Másrészt, mint előttem is írták, az első jelző, ami eszedbe jut ezekről az álmokról, az a "horrorfilmbe illő". Nem lehet, hogy tényleg láttál mostanában (nem tegnap, vagy a múlt héten, korábban is akár) olyasmit, ami felzaklathatott? Esetleg olvasmányélmény, vagy valaki említett ilyesmit... ?
Ha ez nem a megoldás, akkor az is lehet, hogy stresszes vagy mostanában, félsz, aggódsz, szorongsz valami miatt - akár nem is realizálod, de gondold végig, lehetséges-e. Valami olyasmi fenyeget, amivel úgy látod, nem tudsz mit kezdeni, megbirkózni, ez is kivetülhet így az álmaidban.
meditálj!
Csillapíts le csapongó elméd.
Reggelent vagy lefekvés előtt 10-15 percig figyeld a légzésed pár naponta. Ilyenkor tereld vissza a figyelmed a légzésedre mindig. Ennyi elég.
A meditáció a csúcs. azt ajánlanám először csoportosan, sok pozitív motívummal...övid távon is csodákat ad!
Már az is segítene ha lefekvés előtt fél órát (fontos!) valami magasztosabb szellemi olvasmánnyal töltenéd, valami szépet töltenél a szívedbe mert amire figyelsz azzá válsz...és ez nagy lehetőség is!
Álmodban összeszedheted a szutykot a saját vagy kollektív tudatból....nem mindegy hogyan töltöd azt a nyolc órát, az eltávozó finomtesteid olyankor is ébren vannak és aktívak, legalább olyan fontos amit éjszaka teszel mint nappal.
Ima szintén nagy lehetőség.
Csak a szellem tiszta fénye gyógyít ilyen eseteket (is), nehéz lenne elhallgatnom ezt a fontos tényt...
csoki, T :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!