Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, hogy már...

Mit jelenthet, hogy már többször álmodtam uszodával, stranddal, de a medencékben sosem volt víz?

Figyelt kérdés

2013. szept. 23. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes! Én is egy időben többször álmodtam ilyet. Nem értek hozzá, de számomra valami hiányérzetet, talán lelki ürességet vagy nem teljesült vágyakat jelképez.
2013. szept. 23. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Tök érdekes, hogy már más is álmodott ilyet! Próbáltam rákeresni, de nem találtam erről semmit a neten. Azért remélem, még ír valaki, aki ért hozzá kicsit. Köszi!
2013. szept. 24. 11:22
 3/6 kittusss1 válasza:

Sziasztok!Nalam ez evek ota visszatero almom!Viszont annyi kulondseggel hogy a medencekben van viz!probaltam mar tobszor is megfejteni de sosem jottem ra hogy mit jelenthet!:(

Engem egyre jobban aggaszt a dolog!

2016. máj. 18. 12:25
 4/6 kittusss1 válasza:

[link]

Ennyi amit talaltam!Remelem tudtam segiteni!

Bar en meg mindig ketejek kozott alok!

2016. máj. 18. 12:31
 5/6 kittusss1 válasza:
A linkre kattintva a cimszo leirasba irjatok be hogy strand,uszoda!
2016. máj. 18. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Kitti, azért ez nem így megy. Nagyon egyénfüggő, kinek az álma mit jelent. Ezt nem lehet csak úgy megmagyarázni mindenkire érvényesen. Rólad is és a kérdezőről is elsősorban azt kéne tudni, ti hogyan viszonyultok az úszáshoz, uszodához, volt-e régen valami jó vagy rossz élményetek uszodában/strandon/medencében. Jártok-e úszni, szerettek-e úszni vagy éppen utáltok medencében lenni, ezek döntő fontosságúak lennének az álom megfejtésében.

Nem is értem, hogy kerül az álomfejtés ide az ezotériába, ez csak humbuk, teljesen tudománytalan, mondvacsinált téma ebben a formájában az álmok fejtéséről.

2016. máj. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!