Mit jelenthet, hogy már többször álmodtam uszodával, stranddal, de a medencékben sosem volt víz?
Sziasztok!Nalam ez evek ota visszatero almom!Viszont annyi kulondseggel hogy a medencekben van viz!probaltam mar tobszor is megfejteni de sosem jottem ra hogy mit jelenthet!:(
Engem egyre jobban aggaszt a dolog!
Kitti, azért ez nem így megy. Nagyon egyénfüggő, kinek az álma mit jelent. Ezt nem lehet csak úgy megmagyarázni mindenkire érvényesen. Rólad is és a kérdezőről is elsősorban azt kéne tudni, ti hogyan viszonyultok az úszáshoz, uszodához, volt-e régen valami jó vagy rossz élményetek uszodában/strandon/medencében. Jártok-e úszni, szerettek-e úszni vagy éppen utáltok medencében lenni, ezek döntő fontosságúak lennének az álom megfejtésében.
Nem is értem, hogy kerül az álomfejtés ide az ezotériába, ez csak humbuk, teljesen tudománytalan, mondvacsinált téma ebben a formájában az álmok fejtéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!