Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha álmomban én...

Az mit jelent, ha álmomban én ölök meg valakit? Volt már többször is. Volt, hogy nem is egyet.

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 16:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Idegeneket szoktam. Ismerőst nem. Volt már álmom, amiben öngyilkos lettem. Lelőttem magam. Az is vajon mit jelenthet.
2013. szept. 18. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Te vagy Freddy Krueger.
2013. szept. 18. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak nem! :D
2013. szept. 18. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már olyat. Általában amikor elalszunk, a nap vagy hét folyamán történtekből képek kezdenek lejátszódni a fejünkben. Ezekből álom lesz. Én pl. szeretem a thriller filmeket, és szerintem azért is álmodhatok akciós, gyilkosos jelenteket, merthogy leginkább olyan filmeket nézek.
2013. szept. 18. 18:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam először.
2013. szept. 18. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak valamire nagyon haragszol, és azt éled ki álmodban. :) Mármint, akkor szokott az ember gyilkolni álmában, ha elnyomja a haragvást, például ahelyett, hogy szólna, hogy ez vagy az neki most nem jó, inkább beletörődik a dologba, és emiatt haragszik ugyan, de azt elnyomja. Álmában pedig előjönnek a "gyilkos" indulatok.
2013. szept. 20. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!