Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért rakják ki naponta...

Miért rakják ki naponta (többször is) a "van jó horror" jellegű kérdéseket? Csak engem kezd kicsit zavarni?

Figyelt kérdés

Azt még megérteném,ha valami feltételhez kötné,mondjuk,hogy itt vagy ott játszódjon,vagy hasonló,de a legtöbb ilyennél nincs semmi kikötés.Most ennek mi értelme?(egyébként nem csak horrorra vonatkozik,vígjátékkal is kiteszik ugyanezt sokszor).

Vélemények?

2012. aug. 2. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsit uncsi...de ez van.
2012. aug. 2. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 2. 15:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja,ezeket is nagyon bírom.Mindenkinek más a jó film,de nem képesek ezt megérteni.
2012. aug. 2. 16:20
 4/10 HalkHogen ***** válasza:
100%

Rosszul vagyok az ilyen bamba kérdésektől.

Adjanak meg kritériumokat. "Jó film"... Öcsém... Aztán ha írok neki pár drámát vagy thrillert, picsog, hogy ez túl szomorú volt neki, vagy épp túl véres. Istenem.

2012. aug. 2. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem a horror filmek kimondottan szórakoztatnak. Kell egy kis adrenalin. Igaz, hogy a legtöbbnek ugyanaz a folyamata.

Engem csak a hanytatós horror idegesít fel (főleg kanniálos, vagy fűrész). A jó idegtépő, na az az igazi.

2012. aug. 2. 18:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is szeretem,de én most arról beszéltem,hogy naponta kiteszik ugyanazt a kérdést.Egyébként a japán horror a legjobb,ha már itt tartunk.A trancsírozóstól valahogy nem tudok félni.
2012. aug. 2. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
A japán horror-filmek mind egy kaptafára készültek. Már rég nem tud megijeszteni egy hosszú hajú női kísértet.
2012. aug. 3. 08:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Mert nem jó filmeket nézel.Ha tényleg néznéd is a filmeket,és figyelnél is rájuk,akkor te is rájönnél,hogy egyáltalán nem mennek egy kaptafára.De mindegy is,ez már teljesen off,eleve nem értem,hogy miért nem a kérdésre válaszoltál.
2012. aug. 3. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért kell többször is kitenni?

Mert az "Ő" kérdése, gyönyörködni akar benne.

2012. aug. 3. 12:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma találtam olyat is,aki kétszer kitette szinte ugyanazt a kérdést...Fel volt tüntetve a neve a kérdésnél,szóval tudom.
2012. aug. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!