Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyet?

Miért álmodok ilyet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy focipálya közepén egy csajjal csókolódzok ölelkezve,és mondogatja hogy nagyon szerelmes belém,nem akar elveszíteni stb..közben ment a játék de minden olyan elmosódott volt a játékosok is,csak őt láttam,na és egyszer csak elenged és azt mondja:sajnálom de nem lehetek a tiéd mert messze lakunk egymástól és barátom is van,és erre felijedtem, szét akartam tépni az ágyamat :D na de itt a KÉRDÉS LÉNYEGE: Ez a csaj akiről álmodtam 50km-re lakik tőlem kb,nem ismerem csak fb ismerősöm,élőben még nem láttam,nem beszélünk és igy nem is gondolok rá sürün,nem nézegetem a képeit állandóan,mégis róla álmodtam,de valójában nagyon jól néz ki meg járnék is vele ha ismerném de van pasija.. Érdekes hogy ez az álom után nem tudom kiverni a fejemből,állandóan a képeit nézem és már gondolkozok hogy rá e írjak.Hogy álmodhattam pont róla? Jelent ez valamit?
2015. ápr. 9. 19:14
1 2
 1/13 anonim válasza:
CSÓKOLÓDZOK. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. ápr. 9. 19:17
 2/13 anonim válasza:
Tudatalatti...?
2015. ápr. 9. 19:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Csókolózok* bocs :D
2015. ápr. 9. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
De ne a hibát keressétek már legalább valami normális választ írjatok..
2015. ápr. 9. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy tudatalatti?
2015. ápr. 9. 19:24
 6/13 k.mefisto1 válasza:
Úgy hívják h fantázia. ha álmodsz akkor az agyad fantáziál ami számodra érdekes (nem mindig sőt álltalába nem) feldolgozza és csinál belőle valamit cuccot amit úgy hívnak h álom! pl ha én azt álmodom h az egyik szempillám leesett miközbe egylábon ugrálok és közbe fb-zek az jelent vmit? de a lényegre visszatérve én is álmodtam olyanról akit szinte nem ismerek... F
2015. ápr. 9. 19:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom de nagyon jó volt vele lenni és most valahogy az a cél áll előttem hogy meghódítsam..
2015. ápr. 9. 19:26
 8/13 k.mefisto1 válasza:
akkor hajrá
2015. ápr. 9. 19:28
 9/13 anonim válasza:
vannak olyan oldalak, ahol utána tudsz nézni az álmaid jelentésének. Én is tegnap kezdtem el, és durván igazak lehetnek, legalább is nálam mindnek volt alapja.
2015. ápr. 9. 20:09
 10/13 A kérdező kommentje:
link az oldalt :D
2015. ápr. 9. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!