Miért álmodok mindig ilyet?
Amióta az eszemet tudom,nem volt olyan éjszaka,mikor nem álmodtam volna. A furcsa az,hogy mindig konkrét történeteket àlmodok meg,amelyekben én külső szemlélő vagyok.
Ezek a történetek olyanok mint a filmek. Sokszor ijesztő,sokszor morbid,sokszor tanulságos.
Igazából ezzel nem is lenne baj,csak mivel éjjel is jár az agyam,nem pihenem ki magam rendesen.
Mitől lehet ez? Nyilván mindenki álmodik,de ezek az álmok nagyon furcsák. Én nem mondom,hogy ez már ezotéria kategória,de mindenképp érzékenyebbnek tartom magam a külső behatásokra,mint mások.
Ezzel pont így vagyok én is :-) Nincs vele semmi bajom már, tényleg úgy nézem, mintha egy filmet néznék. Most, a múlt éjjel is olyant álmodtam, hogy simán lehetne belőle egy filmet készíteni. Lehet tényleg a nyugtalanság, folyton jár az agyad, sokszor elalvás előtt is. Úgy vettem észre, hogy az álmok emlékei nem ugyanazon részen helyezkednek el az agyban, mint az ébren létben szerzett emlékek. Ez végül is így normális, különben összekevernénk, hogy mi az ami megtörtént és mi az ami nem. Hogy mindig ilyen aktív álmaid vannak, az lehet attól, hogy kicsit akkor is működik az éber feled, amikor alszol. Ergo nem alszol elég mélyen és nyugodtan.
Mikor lefekszel, nyomban űzd ki a fejedből a problémákat, ne gondolj semmire, ne agyalj a tegnapon és a holnapon. Képzelj el ellazító, szép dolgokat, pl. csendes havas téli tájat, tavaszi virágos mezőt. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!