Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek miért álmodok...

Szerintetek miért álmodok sokszor ilyet?

Figyelt kérdés

Legutóbb azt álmodtam, hogy este 1 szobában vagyok 1 fegyverrel és bejön valaki, aki meg akar gyilkolni, de mindig megölöm. Amikor megöltem új szobában vagyok, és más jön be.

Korábban álmodtam olyanokat, hogy 1 egész család akart megölni, de leszurtam konyhakéssel őket. A szobás és a családos álmomban is próbáltam barátkozni velük, de továbbra is meg akartak ölni, ezért megöltem őket.

Miért álmodom mindig azt hogy valaki/valakik meg akar/akarnak ölni, de mindig én ölöm meg őket, miközben hátrálok és próbálom őket barátságosabbá tenni, ami persze sosem sikerül és "önvédelemből" meggyilkolom őket.

2014. jan. 14. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ejha, nem lehet, hogy pszichopata vagy? (Egyébként nálam is szoktak lenni ilyenek, de nem foglalkozok vele, mi pszichopaták tartsunk össze.)
2014. jan. 14. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha álmodsz valami hülyeséget, akkor biztosan pszichopata vagy. Logikus.
2014. jan. 14. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A brit tudósok megállapították, hogy te egy paranoiás skizofrén vagy...márpedig a brit tudósok köztudottan hiteles információkat adnak ki :/
2014. jan. 14. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pszichopata...
2014. jan. 15. 07:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azt jelentheti, hogy vagy túlélő típus vagy, vagy szeretnél az lenni, bár inkább az előbbi, mert ha nem teremtik meg a kapcsolatot feléd, hiába kezdeményezel, és rád is "támadnak"-persze valóéletben természetesen gondolom, hogy nem akarnak téged megölni...- akkor te is visszatámadsz, nem lehet, hogy támadnak téged akár szavakkal is? családtagok, ismerősök?, de te mégis megpróbálsz velük kommunikálni? lehet, hogy a kapcsolataid miatt van, hogy ők bántanak, de te szeretnéd, hogy jóba legyetek, legalábbis a rokonokkal, és ha nem, hát nem típusú alapon megvéded magadat? Egyébként ha ezeket átgondolod sok választ kaphatsz :), az álmoknak sok jelentősége van, nekem meg nagyon oda kell figyelnem rájuk sajna >< nekem árthatnak is, azt nem részletezem, hogy miért...mert általában nem hiszi el senki, de a lényeg, hogy gondold át az álmaidat, és találhatsz megoldást, és ha megvan a megoldás, akkor meg fognak szűnni az álmok nagy valószínűséggel, de nem biztos.
2014. jan. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!