Nagyon sokszor álmodok az osztályomról vagy csak 2-3 osztálytárssal. Miért?
Már 1 hónapja,hogy leérettségiztünk.
Azóta kb heti 2x biztos,hogy az osztályról álmodok vagy csak néhány osztálytárssal.
Érdekes,hogy mindig vmi osztálykiránduláson vagyunk és történik egy lopás,gyilkosság,eltévedünk vagy vki eltűnik.
Az egész stílusa meg helyszínelős jellegű.Lehet azért mert mostanság elég sok CSI-t nézek :D
De álmodtam már azt is,hogy az egyik osztálytársammal leszbikus kalandba keveredtem.
Szóval időnként olyan furák ezek az álmok.
És még fura,hogy vagy az osztályról álmodok vagy semmit.
Más álmaim nem is voltak 1 hónapja.
Gondolom hiányoznak az osztálytársaid.
Én is sok CSI-t nézek, mégsem szoktam ilyeneket álmodni, igaz, volt már olyan, hogy egy másik sorozat szereplőivel álmodtam.
Arról a leszbikus kalandról meg inkább nem írom le a véleményem... :)
2-es hozzászóló vagyok. Tulajdonképpen én is hasonlóan voltam ezzel. Nem voltam oda az osztályomért, de érettségi után elkezdtek hiányozni, meg ők is hiányoltak. Azóta teljesen lemorzsolódtak, már senkivel sem tartom a kapcsolatot, több okból kifolyólag... Ennek már van pár éve.
Vigasztaljon a gondolat, hogy majd mész továbbtanulni és lesznek újabb emberek, akikkel ismerkedhetsz, barátkozhatsz. :)
Én nem tudom mennyire fogom tartani velük a kapcsolatot. Nyílván még friss az elválás majd 5-6 hónap múlva kíváncsi leszek,hogy hány emberrel fogom tartani a kapcsolatot.
Nekem ott életre szóló barátságok nem szővődtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!