Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon sokszor álmodok az...

Nagyon sokszor álmodok az osztályomról vagy csak 2-3 osztálytárssal. Miért?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja,hogy leérettségiztünk.

Azóta kb heti 2x biztos,hogy az osztályról álmodok vagy csak néhány osztálytárssal.

Érdekes,hogy mindig vmi osztálykiránduláson vagyunk és történik egy lopás,gyilkosság,eltévedünk vagy vki eltűnik.

Az egész stílusa meg helyszínelős jellegű.Lehet azért mert mostanság elég sok CSI-t nézek :D

De álmodtam már azt is,hogy az egyik osztálytársammal leszbikus kalandba keveredtem.

Szóval időnként olyan furák ezek az álmok.

És még fura,hogy vagy az osztályról álmodok vagy semmit.

Más álmaim nem is voltak 1 hónapja.

2013. júl. 15. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is folyton a volt iskoláimról álmodok, de úgy, hogy a termek meg vannak pl cserélődve; vagy úszómedence van ott, ahol igazából focipálya van az udvaron és hasonlók. Az általános és gimis osztálytársaim vegyesen vannak, holott a legtöbbjük valószínűleg sose találkozott. Mai napra virradóra is azt álmodtam, hogy egy zombiinvázió volt a suliban (ami egy laboratórium lett volna, ahol dolgozok álmomban, mint adminisztrátor, vagy recepciós). Találkoztam a gimis plátói szerelmemmel, meg jó pár elfeledett arccal, akikre napközben nem szoktam gondolni, de most élesen előttem voltak, sőt a hangjuk is olyan volt, mint anno.
2013. júl. 15. 15:36
 2/6 anonim válasza:

Gondolom hiányoznak az osztálytársaid.

Én is sok CSI-t nézek, mégsem szoktam ilyeneket álmodni, igaz, volt már olyan, hogy egy másik sorozat szereplőivel álmodtam.

Arról a leszbikus kalandról meg inkább nem írom le a véleményem... :)

2013. júl. 15. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:
igen hiányoznak..még azok az emberek is akikkel nem voltam annyira jóban,nem tudom miért..pedig így utolsó évre már annyira megutáltam az osztályt mégis hiányoznak,a tudat,hogy szeptembertől már nem fogok senkivel se találkozni,persze akikkel jóban vagyok azokkal most is beszélek,de azért a sulis találkozások mások :)
2013. júl. 15. 16:40
 4/6 anonim válasza:

2-es hozzászóló vagyok. Tulajdonképpen én is hasonlóan voltam ezzel. Nem voltam oda az osztályomért, de érettségi után elkezdtek hiányozni, meg ők is hiányoltak. Azóta teljesen lemorzsolódtak, már senkivel sem tartom a kapcsolatot, több okból kifolyólag... Ennek már van pár éve.

Vigasztaljon a gondolat, hogy majd mész továbbtanulni és lesznek újabb emberek, akikkel ismerkedhetsz, barátkozhatsz. :)

2013. júl. 15. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Véget ért egy korszak az életedben. Hiába, hogy már, ahogy írod, a végére megutáltad, egy korszakot lezárni mindig feladat, munka a léleknek. Olyan, mint az év végén kitakarítani az osztálytermet, lecsupaszítani a falakról a személyes emlékeket, kidobálni minden kacatot, és üresen, tisztán ott hagyni a következő osztálynak. Most ez a folyamat zajlik benned gőzerővel, hogy minél felkészültebb, tisztább, nyitottabb légy az új korszakra.
2013. júl. 15. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Én nem tudom mennyire fogom tartani velük a kapcsolatot. Nyílván még friss az elválás majd 5-6 hónap múlva kíváncsi leszek,hogy hány emberrel fogom tartani a kapcsolatot.

Nekem ott életre szóló barátságok nem szővődtek.

2013. júl. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!