Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha sokszor...

Mit jelent az ha sokszor álmodok egy férfivel, akit amúgy nem ismerek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván fantáziálsz.

Éld meg az álmaidat a valóságban is, akkor lesz jó.

2013. aug. 17. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes. Ugyanazt az arcot látod, vagy mindig más idegen férfi bukkan fel?
2013. aug. 17. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Ő a nagy Ő számodra, akit sohasem lehet a tiéd.
2013. aug. 17. 23:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanaz a férfi.
2013. aug. 18. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy találkozni fogsz vele... De ennyiből nem lehet sokat mondani, hisz nem írtál semmi konkrétat.
2013. aug. 18. 23:19
 6/10 Tom Benko ***** válasza:
Azt jelenti, hogy kipihened magad.
2013. aug. 21. 02:01
 7/10 anonim válasza:
Valahonnan biztosan ismered, de legalábbis láttad már. Álmunkban ugyanis csak olyan arcokat látunk, amit már korábban láttunk egyszer (ébren). Én a helyedben azt próbálnám kideríteni, hogy honnan ismered, hol láthattad...
2013. aug. 21. 09:00
 8/10 anonim válasza:

Ez az az ember?:

[link]

2013. aug. 21. 13:05
 9/10 anonim válasza:
Nekem évekig volt egy ilyen kisértésem, láttam már a tv-ben, de az álmaimban mindíg megjelent és kisértett.... Szar érzés volt, mert évekig nem tudtam szabadulni tőle....
2013. aug. 22. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy személyesen nem ismered de valamikor láthatta és tudtodon kívül valamiért megnézted magadnak. csak nem emlékszel rá. minden amit látunk legyen az akár egy film is, minden amit átélünk érzékelünk az mind ott marad a memóriába és az álom alatt életre kelnek szép vagy kellemetlen filmet alkotva.
2013. aug. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!