Miért álmodok gyakran halott kisbabákról? Borzalmas, már sokszor félek elaludni emiatt.
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és körülbelül az utóbbi 1 évben kezdődött ez. Gondolkoztam rajta de semmilyen kiváltó okot nem tudok ami magyarázatot adhatna. Tehát semmi ilyesmi nem történt a családban ismerősi körben szerencsére, sőt nincs is ismerősöm akinek lenne babája. Se nem olvasok ilyenekről se semmi. És mégis visszatérő álom, az hogy sétálok az utcán, vagy erdőben, valami elhagyatott helyen, és egyszercsak meglátok a földön egy halott kisbabát, akin már látszik hogy régóta meghalt, de nem ismerem, és semmi közöm nincs hozzá, csak én találok rá. És erős rettegést érzek iylenkor álmomban, és el menekülök a helyről, aztán felébredek egyből. Utánna az egész napom rossz hangulatban tellik nem tudom kiverni a fejemből. És egyre gyakoribb az álom. Félek hogy velem van valami baj, lehet ez inkább pszichológiai kérdés mint ezotéria, de hátha tudtok segiteni.2013. aug. 7. 13:25
1/6 anonim válasza:
nem lehet hogy sok Marlyn Mansont halgatsz ? Rock ?
2/6 anonim válasza:
Hm, nem tudom, hogy miért lehet...hogy miért kezdődött el...de azóta lehet, hogy pont azért álmodsz gyakran ezzel mert elalvás előtt is erre gondolsz. Ha tudsz film mellett aludni, akkorpróbáld meg azt. Tegyél be valami aranyos mesét, vicces filmet, és állítsd be úgy, hogy ha vége akkor is előröl kezdődjön. Nekem bejött, volt mikor Micimackót tettem be, és azt álmodtam hogy mézkereskedő vagyok:D Aztán egy idő múlva hátha nem tér vissza ez az álom. Vagy esetleg Fb-n fent vagy? Mert ott teli szokott lenni a fal, hogy ez halt meg , azt raboltk el, gyerekbántalmazás...ez nem lehet, hogy emiatt?
3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ilyen a zenei stílusom. :)
2013. aug. 7. 13:35
4/6 anonim válasza:
Ha nem 22 évesnek irtad volna magad, akkor a válaszom:
A vér szava kiállt a bűnös ember fejére.
5/6 anonim válasza:
#1 Mi köze a rocknak a rémálmokhoz?
6/6 anonim válasza:
Azért mert szingli vagy, magányos, ráadásul rossz lelkiismeretü mert a baba ezt jelenti, és azt mondtad régóta halott, így régóta tart ez a kudarcsorozat a dolgokban, annyira hogy már a depresszió fenyeget téged. Sürgősen találj megoldást mielött beüt a ménkű, én elmagyaráztam az álom jelentését. Sok szerencsét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!