Ha halott hív álmomban akkor nem szabad igent mondani?
én nem mennék
bár lehet ez csak a horror filmekből való beidegződés.
Ha igent is mondasz neki nem történik semmi.
Vele is mész nem történik semmi.. Már mint de felébredsz és rá jössz, hogy az az elhunyt hiányzik.. ha meg csak egy random hulla volt, akkor meg sanszos nagyon foglalkoztat a halál utáni élet kérdése vagy tényleg néztél egy horrort amiben hasonló buta kitaláció volt és meg maradt a fejedben :D
Ez attól is függ, ki az illető. Ha egy életunt, depis özvegy egykori hitvese, akkor meggondolandó "ajánlat".
Persze ez inkább azon múlik, hogy miben hiszünk.
Hm, ez érdekes dolog...
Volt egy régi álmom.Nagymamámat és ángyimat láttam a kertben, beszélgettek.Valóságban már egyikük sem élt.Aztán megjelent egy szivárvány az égen felettük és ránéztek.Vidáman azt mondták, most menniük kell, de nekem intettek, hogy én nem mehetek el velük.Akkor még nem tudtam, hogy vannak akik abban hisznek, hogy a holtak lelke a szivárványon át jut az égbe.Nagyon meglepődtem, mikor évekkel később ezt olvastam egy könyvben és eszembe jutott az álmom.
engem elhunyt rokonaim különleges ételekkel szoktak néha kínálni álmomban.Eddig mindig elfogadtam, semmi bajom nem lett :)
"Ott a gond, hogy álmodban nem tud ellentmondani neki, hogyan befolyásolod az álmodat?"
Simán. Én, ha álmodok és hülye helyzetbe kerülök és rájövök, hogy álmodok, akkor gátlástalanul széttrollkodok mindent és mindenkit álmomban, mert tudom, hogy úgysem lesz következménye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!