Mit jelenthet az álmom?
Na szóval... egy idegen házban voltam, 60-70 közti öregasszony alakjában. A mi házunk volt. A férjem ott feküdt a koporsóban, virrasztás. (Aki az álmomban a férjem volt, őt most is ismerem, jóban vagyunk. Teljesen máshogy nézett ki, öreg volt, de tudtam, hogy ő az.) Jöttek szépen sorba a faluból az emberek, és mondták az ilyenkor szokásos dolgokat. Mindenki Nagyúrként, vagy a falu első embereként szólította. Szépen ki volt készítve, fehér ing, zakó, fekete nadrág, csizma, kalap. Kicsit olyan volt, mint egy 1800-as évekbeli halott. És ami még furcsán hatott, hogy bajuszkötő volt rajta. (Igazából nincs is bajsza az illetőnek.) Szóval jöttek sorra a virrasztók. Az uram ott feküdt a koporsóban. És ami még nagyon különös: élt. Mindig kiabált nekem, hogy "Aaanyjuk, hozzá' má' egy pohár bort!" Aztán egyszer valamiért gondoltam egyet, rácsuktam a koporsó fedelét. Nem volt bent levegő, ő küzdött, kaparta összevissza, de én hagytam megfulladni. És még örültem is neki, hogy meghalt. Csak álltam a koporsó felett, és gonoszan kuncogtam.
Egyáltalán nem vall rám az egész, mit már említettem nagyon jóban vagyunk azzal a pasival. Reggel mikor felébredtem a sírás kerülgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!