Mit jelentehet az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megerőszakolt egy férfi akinek láttam az arcát (még soha nem láttam semmilyen férfinek az arcát mikor álmodtam valamit, sőt így még egy arcot sem láttam álmomban) még most is emlékszem
rá. Igazából úgy volt az egész hogy ültem és a pali előttem ült és megerőszakolt pontosabban nem mondhatnám annak mert mintha élveztem is volna. Nem tudjatok esetleg mit jelentenek ezek?
2013. máj. 22. 18:05
1/2 anonim válasza:
Van valami olyan dolog az életedben, amit szeretnél, de magadnak se mered bevallani. Ismerted a férfit? Vagy lehet, hogy éppen valamit nagyon nem szeretnél, és ezt nem mered bevallani. Gondolok például olyasmire az elsőnél, hogy ez a megerőszakolós jelentheti azt is, hogy van egy férfi az életedben, aki titkon, vagy akár nyíltan többet akar tőled, te is tőle, de ezt még magadnak sem ismered el, nem hogy másnak.
2/2 Csillagok válasza:
Jelentheti a félelmedet a vágyaidat, keveredve, összevissza, az álom arra jó, hogy megdolgozzuk azt, amit napközben nem tudtunk. Sokan foglalkoztak álomfejtéssel, neves szakemberek, pszichológusok, de a kézzel fogható magyarázat az, hogy így dolgozzuk meg a valóságot, önmagunkat így helyezzük egyensúlyba. Az álom is mi vagyunk, amit elfojtottunk magunkban, ezek a gondolatok kavarognak éjszaka a fejünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!