Hogyan csinálhatnám meg azt, hogy folytatódjon az álmom? Lehet, hogy hülyén fog hangzani.14f
Múlt éjszaka volt egy álmom, ami egy nagyon jó mmo játékra hasonlított, leírom az egészet:
Egy friss levegőjű, zöld hegységben voltam, és hirtelen megjelent előttem egy térkép, amin beláttam az egész "pályát". Ahol álltam, volt előttem párszáz méterre egy falu, oda bementem, de teli volt zombikkal, akiket shotgunnal megöltem, aztán jött egy láncfűrészes, vászonnal betekert fejű zombi, de mielőtt megölt volna, megszólalt egy harang valahonnan, és valahogyan átkerültem egy másik helyre. Egy kicsi, de szép vár mellett voltam, valahonnan előkerült egy ismerősöm, akire nem emlékszem. Madártávlatból elkezdtem nézni a várat, láttam hogy bent fáklyák égnek. Amikor bementem, találtam néhány őrt, és egy boltot, ahol vettem két szablyát és egy köpenyt. Valahonnan előkerültek démonok, akiket kinyírtam a szablyával (a valóságban persze nem sokat tehettem volna ellenük), és a kastély tróntermében ott voltak a szüleim (nem emlékszem, hogy ők voltak-e a királyi házaspár), és elmondták, hogy tovább kell mennem, hogy elérjem az erődöt. Én kimentem a várból, egy lóval felmentem a hegyre (közben beesteledett és vihar lett), és messziről megláttam az erődöt. A vár maga úgy akkora volt mint fél Bp többszáz hatalmas épületszárnnyal, és láttam két nagyon magas tornyot: egy keskenyet, aminek a csúcsa eltűnt a felhőkben, és egy alacsonyabbat, ami úgy nézett ki mint egy buzogánytorony, csak nagyobb, és a tetején lévő épület nem várszerű volt. Amikor bementem, találkoztam néhány lovaggal. Ők elmondták, hogy megszállták a hegységet a démonok, és ők az ellenállók. Bent a várban sétálgattam, ott találkoztam néhány barátommal, a családommal és egy barátnőmmel, akibe az álomban szerelmes voltam. Néhány óra után támadtak a démonok, és én is harcoltam. Hosszú csata volt (hasonlított a Gyűrűk ura második részében lévő harchoz), és én elmenekültem néhány óra után. Csak arra emlékszem, hogy futok, mögöttem egy sereg démonnal, és elkezd hajnalodni. Itt felébredtem, félálmomba harcoltam még egy kicsit, aztán vége lett.
Tudtok valami jó módszert, amivel folytathatnám az álmomat? Nem varázslatokra gondolok, hanem valami olyasmire, hogy alvás előtt koncentráljak, vagy hasonló.
Köszi előre is a válaszokat! Ha nektek is volt hasonló, különleges álmotok amire jól emlékszetek, leírhatjátok :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!