Hogyan csinálhatnám meg szépen a túrótortát kerek tortaforma nélkül?
Figyelt kérdés
A receptekben kerek tortaformába kell beletölteni a túrókrémet, majd ha megszilárdult akkor szétnyitni az oldalát.
De nekem nincs ilyenem :/ Hogyan csinálhatnék szép tortát? (Ez lesz az első saját készítésű tortám és nagyon tanácstalan vagyok :S )
2013. máj. 4. 20:43
2/5 anonim válasza:
A tésztáját megsütheted egy kerek edényben.
Utána az edényt béleld ki folpackkal. Tedd bele a tésztát, rá a krémet. Ha megszilárdult,akkor óvatosan kitudod venni belőle.
3/5 banyamanya válasza:
Én tejszínes túrótortát szoktam csinálni, növényi tejszínből. Ha azt jó keményre fölverem, akkor kenőkéssel szépen el lehet igazgatni, forma nélkül is megtartja az alakját. A recept ír hozzá lapzselatint, azt legutóbb kihagytam, de úgy is jó volt.
4/5 anonim válasza:
Én kartonpapírt ragasztanék kör alakúra, körbetekerném alufóliával, a kerek edényben megsütött tortalapot ráraknám egy tálcára, köréállítanám az aluzott kartonkarikát, és így töltenék bele krémet. De jól kell rátekerni a fóliát, ha nem akarsz papírt enni :)
5/5 anonim válasza:
Sütőpapírral bélelj ki egy kerek lábost, és ha megszilárdult, a papír segítségével kiemeled a tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!