Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposztát milyen...

Töltött káposztát milyen húsból csinálhatnám? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Sajnos sertés allergiám,van igy semilyen ételt nem ehetek ami készült vagy tartalmaz sertést De már nagyon kivánom a töltött káposztát ..
2013. jan. 8. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hmmm... feladtad a leckét... :)


Én valószínűleg marhát (lapocka, dagadó, vagy nyak) kevernék pulykával (felsőcomb), odafigyelve, hogy rendesen kövér legyen, ha már szalonnát nem rakhatok bele...


De szólóban marhával, vagy pulykával se lehet rossz ( Bár nekem a marha önmagában túl erőteljes).

De kipróbálnám libával is...

2013. jan. 8. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 bumbi02 ***** válasza:
Hát én akkor darált marhahúsból csinálnék bele gombócot, és talán egy kis nyakrészből kockahúsokat vágnék bele(: (bár az igazi ugye sertéshúsból, csülökkel, gombóccal, oldalassal(: )
2013. jan. 8. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
Most karácsonykor simán pulykahúsból csináltam. Szerintem (és a család szerint is) nagyon finom lett. Persze ha kevered egy kis marhával, az csak javít rajta.
2013. jan. 8. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:

zsírosabb nagy csontozott csirkecombot is darálhatsz - lehetőleg bőrével együtt- egész jó rizsgombócos tölteléket lehet belelőle készíteni. nem lesz száraz,a bőrös csirkecomb elég szaftos hús.

már kipróbáltam, mert olyan csábítóan olcsó volt a faros csirkecomb, hogy megkíséreltem többféleképpen hasznosítani.

2013. jan. 8. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Jót kizárólag kövéres sertéshúsból lehet főzni. Minden más csak ehető, de nem jó.
2013. jan. 8. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem leginkább a fele sertés-fele marha darált hús vált be, amit a multinál kicsomagolva veszek. /Nincs darálóm:(/

Néha a baromfiboltban veszek darált pulykahúst, szintén kicsomagoltat, de meg sem közelíti az előzőt: sem ízre, sem állagra. Olyan "száraz" a töltelék, mint ha nem főtt volna meg. Igaza van az előzőnek, száraz húsból nem lehet tökéleteset készíteni. De a szükség törvényt bont.

2013. jan. 8. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek . Azon godolkodtam,hogy esetleg marhát kevernék pulykával :

De lehet ,hogy most csak marhával probálom ki .

Arra is godoltam ,hogy olyan tyúkot vennék ami kicsit zsiros és azt darálnám le ..

2013. jan. 8. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:
A marha-pulyka keverék nagyon száraz lesz, nem fogod szeretni. a tyúkhús jó ötlet.
2013. jan. 8. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán marhából csináld, nagyon finom lesz mi sűrűn szoktunk marhából csinálni. Jó sok fokhagymával.
2013. jan. 8. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 doboszoli ***** válasza:

Miért akarsz variálni csirkével,marhával?

Vegyél dagadót, keverj hozzá 10-15% hasa szalonnát(nem füstöltet), vagy tegyél bele 10% körüli disznózsírt.

Finom, omlós lesz.

Szerintem a marha, csirke, pulyka túl száraz, a bőrös csirkét meg nem is említeném.

De Te tudod!

2013. jan. 8. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!