Töltött káposztát milyen húsból csinálhatnám? Kinek mi vált be?
Hmmm... feladtad a leckét... :)
Én valószínűleg marhát (lapocka, dagadó, vagy nyak) kevernék pulykával (felsőcomb), odafigyelve, hogy rendesen kövér legyen, ha már szalonnát nem rakhatok bele...
De szólóban marhával, vagy pulykával se lehet rossz ( Bár nekem a marha önmagában túl erőteljes).
De kipróbálnám libával is...
zsírosabb nagy csontozott csirkecombot is darálhatsz - lehetőleg bőrével együtt- egész jó rizsgombócos tölteléket lehet belelőle készíteni. nem lesz száraz,a bőrös csirkecomb elég szaftos hús.
már kipróbáltam, mert olyan csábítóan olcsó volt a faros csirkecomb, hogy megkíséreltem többféleképpen hasznosítani.
Nekem leginkább a fele sertés-fele marha darált hús vált be, amit a multinál kicsomagolva veszek. /Nincs darálóm:(/
Néha a baromfiboltban veszek darált pulykahúst, szintén kicsomagoltat, de meg sem közelíti az előzőt: sem ízre, sem állagra. Olyan "száraz" a töltelék, mint ha nem főtt volna meg. Igaza van az előzőnek, száraz húsból nem lehet tökéleteset készíteni. De a szükség törvényt bont.
Köszönöm mindenkinek . Azon godolkodtam,hogy esetleg marhát kevernék pulykával :
De lehet ,hogy most csak marhával probálom ki .
Arra is godoltam ,hogy olyan tyúkot vennék ami kicsit zsiros és azt darálnám le ..
Miért akarsz variálni csirkével,marhával?
Vegyél dagadót, keverj hozzá 10-15% hasa szalonnát(nem füstöltet), vagy tegyél bele 10% körüli disznózsírt.
Finom, omlós lesz.
Szerintem a marha, csirke, pulyka túl száraz, a bőrös csirkét meg nem is említeném.
De Te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!