Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen álmom még sose volt,...

Ilyen álmom még sose volt, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy nő vagyok, és szültem két gyereket, ikreket, egy fiút és egy lányt. A régi lakásomba voltunk, segitettek mások is például hogy ne sirjon a gyerek, ha jól emlékszem még meg is szoptattam a gyereket és tök büszke voltam magamra ameddig fel nem ébredtem. 20/F
2013. máj. 22. 18:57
 1/1 anonim válasza:
Sokan azt tartják, hogy mikor a legmélyebb álomba szenderülünk (hívják kis halálnak is), akkor néha visszapillanthatunk az előző életünkbe. Lehet, hogy te épp ezt élted át. Vagy az is lehet, hogy valami hasonló filmet néztél a minap. Vagy a környezeted volt rád valamilyen hatással, az agyunk elég bonyolult szerkezet, sok mindentől álmodhattál ilyet.
2013. máj. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!