Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok majdnem minden este ilyet? L
Figyelt kérdés
Kielégít egy fiú vagy szexelek vele, de legtöbbször azt, hogy le sz.pom. Már nagyon idegesít. Nem szoktam ilyenekre gondolni..se napközbe se lefekvés előtt. Mit tegyek, hogy ne álmodjam ezt?2015. jan. 5. 00:16
2/20 anonim válasza:
Váltsd valóra. :D Én vagyok álmaid netovábbja. :D
3/20 anonim válasza:
S zopj le valakit lefekvés előtt
6/20 anonim válasza:
Nem tudom, de reggel suli, szép álmokat! :)
7/20 anonim válasza:
szexelj.
mást nem tudok mondani..
ki kell éljed a vágyaid, másképp nem fog csökkenni a libidód.
9/20 A kérdező kommentje:
#6 Nekem holnap nincs suli. Neked is szép álmokat.
.
#7 16vagyok. nem szeretném még "kiélni a vágyaim"..:/
Köszönöm, hogy írtatok.
2015. jan. 5. 00:24
10/20 Stainless válasza:
vezesd le a feszültséget magadnak valahogy. Nem feltétlen maszturbálással. Sportolás is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!