én megálmodtam a lottószámokat, de nem mind mellette volt
2015. febr. 16. 01:32
2/10 anonim válasza:
Rengetegszer.
Sok mindntől függ, közöttük véve agyi aktivitást.
2015. febr. 16. 02:06
3/10 anonim válasza:
Ma is! Azt álmodtam, hogy nagyon kell vizelni, és amikor később felébredtem, tényleg nagyon kellett!
2015. febr. 16. 05:18
4/10 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt volt egy autóbalesetünk párommal. Szerencsére pár karcolással megúsztuk. Miután kikászálódtunk a kocsiból, mivel nagyon hideg volt és a kabátunk a kocsiban maradt, a rendőr míg felvette a jegyzőkönyvet beültetett minket a rendőrautóba. Párom akkor mondta el, hogy pár héttel ezelőtt ezt álmodta. Kicsit ijesztő volt...
2015. febr. 16. 09:17
5/10 anonim válasza:
Többször előfordult.
2015. febr. 16. 13:10
6/10 anonim válasza:
Igen. Aztán nem úgy lett.
2015. febr. 16. 13:23
7/10 anonim válasza:
Gyerekkoromban kétszer, de csak apróságok voltak. Egyik az volt, hogy a gumikígyómat (játék) láttam elszakadt nyakkal, a másik pedig az volt, hogy valami piros áll ki a térdemből. A gumikígyó két hétre rá véletlenül elszakadt, mikor leestem az ágy széléről, pár héttel később pedig szintén, mikor leestem az ágy széléről a piros fém repülőm állt bele a térdembe. Azóta nem fordult elő.
2015. febr. 16. 15:56
8/10 anonim válasza:
Velem már többször is és nem csak utólagos dejavu érzések voltak, hanem vissza tudtam emlékezni az álomra is. Most nem akarok konkrét eseteket írni, de nagyon furcsának találom. Kár, hogy nagyon ritkán vannak ilyenek. Sokszor nem is igazán jelentős eseményeket álmodtam meg.
Ennek a "megálmodásnak" a magyarázatát szerintem senki nem tudja. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy ilyen nem létezik, vagy csak az elme furcsa játékai. Pedig még mindig emlékszem sok érdekes álmomra, amik nem valósultak (még) meg. Olyan élénken emlékszem sok ilyen álmomra, mintha valóban átéltem volna őket. Az is furcsa, hogy állítólag nem tudunk olvasni álmunkban, nekem mégis sikerül. Vagy hogy színeket nem látunk, ha álmodunk és az álmaim színesek, most is fel tudok idézni színes álmokat. Ha valamelyik megtörténik a valóságban is, akkor tudni fogom, hogy melyik álomhoz kapcsolódik.
2015. febr. 16. 20:15
9/10 anonim válasza:
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő néhány évre előre megálmodott teljesen snassz dolgokat, új albérlet, ilyesmik, meg hogy nála ez többé-kevésbé rendszeres. Velem még nem fordult el ilyesmi.
2015. febr. 20. 22:34
10/10 anonim válasza:
Igen, velem többször is megtörtént.
Pl. egyszer megálmodtam hogy lepisil egy katica, és álmomban még a szagát is éreztem!
Aztán egyszer még oviban megálmodtam mi lesz a leves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!