Történt már hogy megálmodtátok a jövőt?
Már régóta tapasztalok ilyesmit, és nem, nem a deja vu-ről van szó, hanem tényleg előre látok dolgokat...
Eléggé rémisztő, amikor megtörténik utána mindig elfog a félelem..
A kisebb eset amikor gépezek és megy a tv, nem figyelek oda, és egyszer csak kimondok egy szót, vagy csak gondolok rá, és kimondják a tv-ben utána nem sokkal..
(pl arra gondolok hogy "alma", és a tvre nézek, és valaki kimondja hogy "alma" O_o és így sokszor is megy ez egy nap..)
A nagyobb eset amikor vmelyik nap egy régi ismerősömmel álmodtam, hogy baj van közte és a pasija között.. másnap ráírtam erre a csaj barátomra, mert már régen beszéltünk, és kiderült hogy előző este szakított a barátjával akivel már régóta együtt volt.. (??)
Amikor beszélgettem egy barátommal facebook chaten és csak viccből odaszóltam neki hogy "üdvözlöm a nagyit!" az meg frászt kapott mert épp abban a pillanatban ment hozzá látogatóba a nagymamája.. (??)
Amikor reggel beugrik a buszon hogy de rég láttam egy gyerekkori barátomat akivel még csak jóban sem voltam, nagyon régóta nem beszéltünk, nem is értettem miért jutott eszembe, erre leszállok a buszról és ő jön szembe velem a járdán... (??)
De a legjobb amitől tényleg kirázott a hideg hogy tesiórán kidobó (szadista a tesitanár) és csak úgy gondoltam hogy milyen vicces lenne ha pont most akarna fejbe kapni a labda, elhajoltam, és 1 centiről suhant el a fejem mellett a labda hátulról.. (??)
Számtalan ilyen esetet tudnék említeni még, de ha túl hosszú lesz a szöveg nem fogjátok elolvasni :D meg a lényeg tömören benne van.
Ilyen előrelátásaitok nektek is voltak? Normális dolgok és nem kell nekik nagy szerepet tulajdonítani vagy valami látnok hubluty lehetek? :S mert tényleg elég sokszor van ez.. mikor szólnak hogy előre megmondtam valamit én már csak úgy reagálok h oké.. megszoktam..
Normális válaszokat légyszi! (19/f)
Nekem is sokszor van ilyen
a szuleim azt mondtak hogy azert mert amikor gondolok vmit akkor pl. arra a szora jobban felfigyelek mint ha nem gondolnek ra
igy van ez sok massal is :/
Lehet hogy ez igaz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!