Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Történt már hogy megálmodtátok...

Történt már hogy megálmodtátok a jövőt?

Figyelt kérdés

Már régóta tapasztalok ilyesmit, és nem, nem a deja vu-ről van szó, hanem tényleg előre látok dolgokat...

Eléggé rémisztő, amikor megtörténik utána mindig elfog a félelem..

A kisebb eset amikor gépezek és megy a tv, nem figyelek oda, és egyszer csak kimondok egy szót, vagy csak gondolok rá, és kimondják a tv-ben utána nem sokkal..

(pl arra gondolok hogy "alma", és a tvre nézek, és valaki kimondja hogy "alma" O_o és így sokszor is megy ez egy nap..)

A nagyobb eset amikor vmelyik nap egy régi ismerősömmel álmodtam, hogy baj van közte és a pasija között.. másnap ráírtam erre a csaj barátomra, mert már régen beszéltünk, és kiderült hogy előző este szakított a barátjával akivel már régóta együtt volt.. (??)

Amikor beszélgettem egy barátommal facebook chaten és csak viccből odaszóltam neki hogy "üdvözlöm a nagyit!" az meg frászt kapott mert épp abban a pillanatban ment hozzá látogatóba a nagymamája.. (??)

Amikor reggel beugrik a buszon hogy de rég láttam egy gyerekkori barátomat akivel még csak jóban sem voltam, nagyon régóta nem beszéltünk, nem is értettem miért jutott eszembe, erre leszállok a buszról és ő jön szembe velem a járdán... (??)

De a legjobb amitől tényleg kirázott a hideg hogy tesiórán kidobó (szadista a tesitanár) és csak úgy gondoltam hogy milyen vicces lenne ha pont most akarna fejbe kapni a labda, elhajoltam, és 1 centiről suhant el a fejem mellett a labda hátulról.. (??)

Számtalan ilyen esetet tudnék említeni még, de ha túl hosszú lesz a szöveg nem fogjátok elolvasni :D meg a lényeg tömören benne van.

Ilyen előrelátásaitok nektek is voltak? Normális dolgok és nem kell nekik nagy szerepet tulajdonítani vagy valami látnok hubluty lehetek? :S mert tényleg elég sokszor van ez.. mikor szólnak hogy előre megmondtam valamit én már csak úgy reagálok h oké.. megszoktam..

Normális válaszokat légyszi! (19/f)

2015. jan. 4. 04:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt álmodtam, hogy kutyát sétáltatok. És reggel kutyát sétáltattam. (if you now what i mean)
2015. jan. 4. 06:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát hubluty az lehetsz.
2015. jan. 4. 08:29
 3/7 Spilerke ***** válasza:
Én hiszek ebben, de egy kicsit kételkedek benned. Azért hiszek benne, mert van amikor én is előre megérzek dolgokat nem kell feltétlenül álmodni. Ezt úgy hívják, hogy előérzet, ha jól tudom erről a 50-es 60-as években folytak kutatások, hogy vajon az ember előre megérez dolgokat, és ha jól tudom ott egy pár embernél sikerrel zárult a kísérlet ezt valamikor 1-2 évvel ezelőtt láttam egy dokumentum filmben.
2015. jan. 4. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokszor volt dejavu érzésem nekem is. Főleg 14-18 között, amikor nagyon szerte ágazó volt az érdeklődésem.
2015. jan. 4. 09:46
 5/7 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, de ez nem baj, csak tanulj meg vele együtt élni. Nekem 6-7 éves korom óta van, de én szeretem, akármennyire is megrémiszt néha. Nem hinném, hogy ezt mindenféleképpen látásnak kell nevezni, végül is, a szövegből azt vettem ki, hogy ez nem tudatos. Sok szerencsét a továbbiakban!
2015. jan. 4. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is elöfordult sokszor, hogy gondoltam egy ismerösömre, de nem tudatosan, csak úgy bevillant az arca elöttem ès pàr napon belül felhívott, vagy eljött hozzàm! Àlmonban csak bizonyos szituàciókat, èrzèseket szoktam elöre làtni! Pl : àllok a mosogatónàl ès beszèlgetek valakivel, a mondatokra is emlèkszem! Aztàn amikor eljön tènyleg a pillanat, akkor hirtelen bevillan, hogy hoppà, ezt megàlmodtam!
2015. jan. 4. 18:30
 7/7 anonim válasza:

Nekem is sokszor van ilyen

a szuleim azt mondtak hogy azert mert amikor gondolok vmit akkor pl. arra a szora jobban felfigyelek mint ha nem gondolnek ra

igy van ez sok massal is :/

Lehet hogy ez igaz is

2015. jan. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!