Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek már történt olyan,...

Veletek már történt olyan, hogy megálmodtatok valamit?

Figyelt kérdés
Velem már többször is történt olyan, hogy álmodok valamit. Ezt az álmot elfelejtem, azt sem tudom, hogy álmodtam e egyáltalán. Egy kis idõ múlva (pár nap, hét) ez az álom valóságban megtörténik. Nem nagy dolgok, sõt jelentéktelenek. Most legutóbb azt álmodtam meg, hogy írom a matek leckét. Elõször a számok, majd az egyenlet lett ismerõs és úgy éreztem mintha ezt már egyszer megoldottam volna. Utána egy pillanatra lefagytam, majd ránéztem a barátnõmre, ugyanúgy ült, ugyazokat a szavakat mondta mint amire "emlékeztem". De az a fura hogy azt sem tudtam hogy errõl álmodtam volna, de amikor megtörténik, minden eszembe jut. Ollyan érzés mintha már megéltem volna. Volt még több is, tudom, de az a gond, hogy elfelejtem õket. 2 régebbire még emlékszem: Az egyik igen régi: mentem át az úton s ugyan az a fehér teherautó kanyarodott ki a közbõl mint azt megálmodtam. A felirat is stimmelt. Valamilyen kft., erre már nem emlékszem. A bicaj is kiesett a kezembõl, s ez is benne volt az álmomban. Egy lovardai sztori is volt, de már nem emlékszem a lényegére. De azokra az érzésekre, miket akkor éreztem még inkább. Minden úgy történt. És úgy éreztem, mintha "száz " évvel ezelõtt történt volna.

2012. márc. 26. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Olyan szokott lenni, hogy megnézek egy filmet, és másnap úgy emlékszem, mintha azt a filmet nem csak tegnap, hanem sokkal régebben is láttam volna.

2012. márc. 26. 21:28
 2/10 anonim válasza:

Nekem szokott ilyen lenni!:)Énis elfelejtem amit álmodok,és úgy érzem hogy megtörtént volna.:)Énsem tudom miért de fura:D

Egyszer volt egy álmom,nemis oylan rég.Bukásra álltam fizikából és azt álmodtam hogy megkérem a tanárt hogy adja meg a 2-est,az álom végén a teremben ültünk az osztállyal és mondta hogy megadja a 2-est:)és ezt elmondtam egyik osztálytársamnak és utána történt az hogy órán mondja a tanár hogy áttenged 2-essel.akinek mondtam meglepödött,de énis:)

2012. márc. 26. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
hát nem pont ilyen értelemben.vagyis mégis.például egy jóideig azzal álmodtam hogy valahova elutazok,el is jutottam oda.vagy volt hogy megálmodtam hogy beszélni fogok valakivel msnen,akinek akkor még az msncímét se tudtam,de azóta minden nap beszélünk.ilyenek.:)
2012. márc. 26. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt olyan, hogy előtte éjszaka megálmodtam, hogy a barátnőm meg én kibékülünk az iskolában (előtte hónapokkal össze voltunk úgy veszve, hogy nem is szóltunk egymáshoz). Másnap úgy, pontosan olyan körülmények közt történt a kibékülés, ahogy az álmomban volt, minden részlet stimmelt. Elképesztő volt...
2012. márc. 27. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt. 3x is ! AZ egyik pl : egyszer álmodtam valami szobával ahol egy lánnyal beszélgetek - ennyi volt, nem igazán értettem mi volt , nem is olyan volt mint egy álom.

Tök durva volt,hogy rá pár hónapra a családdal síelni mentünk nagybátyám osztrák házába innen kb 250 kmre és amikor megérkeztünk és eltöltöttem ott egy kis időd beugrott hogy b*ssza meg ezt a helyet és szituációt már átéltem egyszer és pont nővéremmel beszélgettem!

Komolyan ugyan az volt. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget de azért jó érzés ,hogy létezik ilyesmi :)

2012. márc. 28. 01:33
 6/10 anonim válasza:
Igen, megálmodtam, hogy megfog halni a nagyapám. Ez nem vicc! Az álmomban a nagyanyám játszott a nagyapámmal egy fehér helyen( a nagyanyám 4évvel azelőtt halt meg), kergetőztek, nevetgéltek. Felriadtam éjfél után, elmondtam a páromnak, hogy mit álmodtam. Felhívtam anyámat reggel, hogy hogy van a papa és közölte velem, az éjszaka folyamán agyinfarktust kapott és meghalt!
2012. márc. 29. 14:18
 7/10 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordul,hogy tűzről álmodom néhány nap múlva a közelünkben igazából tűz van.Ha pénzről az is megérkezik,ősz hajú nénit akkor hamarosan valaki meghal a lakóhelyemen.Szinte már megrémülök!
2012. márc. 30. 19:55
 8/10 netti.:)) válasza:

nekem rengetegszer van ilyen és nagyon furcsa.pl:egyszer azt álmodtam hogy apummal csak ketten egy kajáldában eszünk.ebben az a fura hogy anya is ott szokott lenni.

és két hétre rá kiderült hogy anyának osztálytalálkozója lesz,és aznap apuval beültünk egy kajáldába és pont ugyanoda mint az álmomban és pontosan ugyan azt ettem.és mikor eszembe jutott nagyon furcsa volt.elég sűrűn van deja vu érzésem.

2012. ápr. 1. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Amiről írsz, hogy olyan érzés, mintha ez már megtörtént volna, azt úgy hívják, déja-vu (dézsávű), és mindannyian átéljük sokszor. Tudósok keresik a magyarázatot, s az egyik éppen az, hogy megálmodtuk.

[link]

2012. ápr. 1. 22:37
 10/10 anonim válasza:

a mátrixban módosításokat végeztek!!! (aki látta az első részt, az érti)

amúgy nekem is volt ilyen, a másik hasonló dolog, hogy van egy ilyen álomfejtős könyvem, és ha emlékszek arra amit álmodok, akkor megnézem mit jelent, és eddig mindig bejött! most akkor a tudatalattim tud jósolni, vagy mi?

2012. aug. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!