A jövőt látom vagy egy más dimenziót?
Gyakran vannak álmaim, amik beteljesednek. Van, ami egy az egyben pontról pontra, van amiben a részletek kicsit változnak, de a végkimenetel ugyanaz.
Pl 3 évesen láttam a jelenlegi barátomat álmomban. Gyerekek voltunk, és egy erdős részen sétáltunk. Csak a nevére és a külsejére emlékeztem. A barátomat ugyanúgy hívják, mint az álombeli kisfiút, de nem ismerhettem őt korábban, mert 1500km-re élt tőlem, és egy véletlen hozott össze. Később mutatott képet a városukban lévő parkról, ami nagyon hasonlít az álombeli "erdős részre".
Máskor mikor már együtt voltunk, láttam álmomban egy metróállomást nyáron. Képről ismertem fel, még otthon lakott, ezen a vonalon járt munkába.
Van egy haver srác, akivel régóta jóban vagyunk, de csak neten, mert nagy a távolság (10 000km). Egy darabig nem beszélgettünk sokat, nem is foglalkoztam vele. Egyszer azt álmodtam, egy fura tájon találkoztunk, nem láttam a környéket még soha. Elmondtam neki, mire mutatott képet a városuk melletti vízpartról. Homályosak az emlékeim, de az is lehetett.
Most akkor ezek a jövőből való képek, vagy egy alternatív valóság?
Nekem állom az álomban szokott lenni, olyan is előfordult már többször hogy 3x-os állom az álomban volt, és mindenre emlékszem mai napig. Ha ilyet álmodok 80%-ban beteljesül az amit alvás közben álmomban és annak az álmában álmodok. Ilyenkor néha már csak akkor jut az eszembe hogy ezt megálmodtam mikor már megtörtént, és minden beugrik. Legtöbször mikor az állombeli helyzetbe kerülök, már az elején rájövök mi fog történni. Valamikor teljes mondatot vissza tudok idézni álmomból, és azt hogy ki és mikor fogja mondani, ilyenkor néha az illetőt megelőzöm, és nem hisz a fülének, mert ugyan a mondat megfogalmazódott a fejében, de én mondom ki helyette, így teljes a megdöbbenés! Egy évben legalább 4x 5x van ilyen hosszú évek óta!
Nem olyan rég azt álmodtam ugyan így állom az álomban, hogy édesanyámmal együtt sétálunk a feneketlen tó környékén, az úticélt nem tudtam akkor még.
Majd pér nappal később találkozója volt a Hemingway-ben és mikor a tóhoz értünk, rájöttem hogy megálmodtam azt hogy az ottani egyik lépcső melletti rámpán akart lemenni mert arra is azt hitte lépcső, és elesett, beverte a fejét. Amikor ez végig futott az agyamon, már éppen esett el, de utána kaptam, és olyan szerencsésen ért véget, hogy a hóna alá kaptam, én csúsztam alá magamra húztam, és a hasamba ferte be a fejét. Nem esett senkinek semmi baja, viszont az álmomban nagyon szerencsétlenül esett, és széthasadt a feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!