Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ugye volt már köztetek aki...

Ugye volt már köztetek aki előre megálmodta a jövőt?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy romániában vagyok pontosabban bukaresten egy plázában és még velem együtt heten (2 csaj és 5 csávó) szivatjuk a romanokat engem pontosabban a rendőrök uldoztek mert szatirnak allitottam be magam az egyik csajt meg azert mert füvesnek szimulálva angyalnak hitte magat volt aki bemutatott a vásárlóknak, stb..... Ez az álom jelenthet valamit vagy ugye megfog történni, mert annyira tetszett hogy szivattuk őket, meg hogy nagyon sok lájkot kaptunk a youtube-on és hogy új haberjaim lettek, (a 2 bomba nőröl nem is beszélve... :D)

2014. okt. 17. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
A sajátját,vagy egy népét?
2014. okt. 17. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Romakat is szivattunk de ők jól megvertek mindket és a wcbe a fejünk et belenyomtak!!!! :S
2014. okt. 17. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen ez biztos meg fog történni, ha nem történne az hihetetlen dolog volna, szóval az számításban sem jöhet!
2014. okt. 17. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor örülök!!!! :)
2014. okt. 17. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap azt álmodtam hogy a földet ellepik a zombik meg a dinoszauruszok meg az idegenek egyszerre és egy nagy laboratóriumba menekültem, amibe mutánsok 100-ai akartak kiszabadulni az intelligens folyadékból ami életben tartotta őket!!! Nagyon veszélyes volt mindenhol hullák , halál és szenvedés majd meglátjuk mi lesz :))
2014. okt. 17. 11:32
 6/8 Ozmium42 ***** válasza:

Egyszer azt álmodtam, hogy rovarok lepik el a szobámat. 3 hetente járok haza, és amikor egyszer hazamentem tényleg tele volt a fal és a plafon rovarokkal, mert anyám ott szárította a gyógynövényeket, és az illatra odasereglettek. Mivel ott kellett aludnom, otthonossá kellett varázsolnom.

[link]

2014. okt. 17. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát azt hittem valami jövő képről álmodtál, de ennek nincs hozzá köze, ez csak zagyvaság. Nekem Isten már küldött álmot/látomást a jövőről.
2014. okt. 17. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Akinek a háza nem ég,ne kiáltsa: tűz van,mert még rágyújtják.az emberek keseregnek rossz sorsukról,s ha hallják is nem akarnak tudni róla: ők idézik magukra a bajt az ilyen játéknak gondolt ROSSZ idézgetésével

Még gyerek se kiáltson farkast,ha az nincs a láthatáron,mert majd nem segít senki ha majd lesz.

Vigyázat: "Aki nappal tűzzel játszik,éjszaka ágyban csónakázik."

2014. okt. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!